AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

pasaokur
Üye

İleti 3

İletim - 21/11/2005 :  18:16:43  Bilgileri Göster  pasaokur'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
YA ÇATLADIM ARTIK ASKERİYEDEN KUTULARI ÇALAMIYORUM ,BEACHDE DANS EDEMİYORUM ,ARABA DANS YARIŞMASINI YAPAMIYORUM ,ALIŞVERİŞ MERKEZİ BASKININDAN SONRA MOTOR İLE KAÇAMIYORUM ÇOK BUNALDIM KENDİMİ SALAK GİBİ HİSSEDİYORUM YA BU OYUN ÇOK ZOR YA BENDE BİR PROBLEM WAR ÖLÜMSÜZLÜK ŞİFRESİ OLMASA ZATEN HİÇ BİŞİ OLMAYACAK BU ARACIN DAYANIKLIĞINI ARTIRAN Bİ ŞİFRE WAR MI WEYA BUI BÖLÜMLERİNİN SAVE Lİ HALLERİNİ NERDE BULCAZ
Sayfanın En Üstüne Git

serkanyk
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 22/11/2005 :  13:50:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaa ben n.d.a bölümümü ne görevede adam arkadan gelip boğazoxıma sarılıyor sonra görevi anlatıyor o görev bir uçak car altın da dinamitmi ne var giderken beni bombalıyorlar radara mı ne yakalanmışım orayı nasıl geçecem bir yardım edin beyler

serkan
Sayfanın En Üstüne Git

MaTRaX007
Üye

İleti 36

İletim - 22/11/2005 :  21:01:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaf hani bi hız teknesiyle askarii gemiye binip bişeyler yapıp sonrada jetle uçuosun yaa ilerde seni yatlar beklio sonra n yapcam

DÜNYA GÜZEL BEA!!!
Sayfanın En Üstüne Git

MaTRaX007
Üye

İleti 36

İletim - 22/11/2005 :  21:03:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw walla özür arka arkaya yazıyorum ama kabil çok teşekkurlerr

DÜNYA GÜZEL BEA!!!
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/11/2005 :  21:11:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
serkanyk tarafından yazılan:

yaa ben n.d.a bölümümü ne görevede adam arkadan gelip boğazoxıma sarılıyor sonra görevi anlatıyor o görev bir uçak car altın da dinamitmi ne var giderken beni bombalıyorlar radara mı ne yakalanmışım orayı nasıl geçecem bir yardım edin beyler

Sayın dost. Orada arkadan geliyor sonra bizim C.J. naber lan kerata fln diye muhabbete giriyor. Sonra adamm diyor ki burda kaçak mallar var radara yakalanma git diyor. Canının altındaki bar dolmayacak yani. Sürekli aşağıdan uç. O bölüme karın ağrısı diyorlar ama ben sadece salaklık yaparsam geçemem bi kere akrobatik hareketler yaparken çama çarptım kanadım yanıyordu ama alışığım kontrol ettim sonraki akrobatlıkta bir çiftlik evine girmişim
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000