YA ÇATLADIM ARTIK ASKERİYEDEN KUTULARI ÇALAMIYORUM ,BEACHDE DANS EDEMİYORUM ,ARABA DANS YARIŞMASINI YAPAMIYORUM ,ALIŞVERİŞ MERKEZİ BASKININDAN SONRA MOTOR İLE KAÇAMIYORUM ÇOK BUNALDIM KENDİMİ SALAK GİBİ HİSSEDİYORUM YA BU OYUN ÇOK ZOR YA BENDE BİR PROBLEM WAR ÖLÜMSÜZLÜK ŞİFRESİ OLMASA ZATEN HİÇ BİŞİ OLMAYACAK BU ARACIN DAYANIKLIĞINI ARTIRAN Bİ ŞİFRE WAR MI WEYA BUI BÖLÜMLERİNİN SAVE Lİ HALLERİNİ NERDE BULCAZ
yaa ben n.d.a bölümümü ne görevede adam arkadan gelip boğazoxıma sarılıyor sonra görevi anlatıyor o görev bir uçak car altın da dinamitmi ne var giderken beni bombalıyorlar radara mı ne yakalanmışım orayı nasıl geçecem bir yardım edin beyler
yaa ben n.d.a bölümümü ne görevede adam arkadan gelip boğazoxıma sarılıyor sonra görevi anlatıyor o görev bir uçak car altın da dinamitmi ne var giderken beni bombalıyorlar radara mı ne yakalanmışım orayı nasıl geçecem bir yardım edin beyler
Sayın dost. Orada arkadan geliyor sonra bizim C.J. naber lan kerata fln diye muhabbete giriyor. Sonra adamm diyor ki burda kaçak mallar var radara yakalanma git diyor. Canının altındaki bar dolmayacak yani. Sürekli aşağıdan uç. O bölüme karın ağrısı diyorlar ama ben sadece salaklık yaparsam geçemem bi kere akrobatik hareketler yaparken çama çarptım kanadım yanıyordu ama alışığım kontrol ettim sonraki akrobatlıkta bir çiftlik evine girmişim