ARKADASLAR BENSU BOLUMU GECEMEDIM YAW BI BAKSANIZ!!! :D
*Toreno's Last Flight*
Woozie arıo ve size bir helikopter pistine gitmenizi gerektiğini söyluo Oraya gittiğinizde engelleri kaldırıoz ve roket'i alıoz. motora atlayıp Helikopteri takip edıoruz ama be bu helıkopterı bı turlu vuramadım lutfen yardımcı olun
ARKADASLAR BENSU BOLUMU GECEMEDIM YAW BI BAKSANIZ!!! :D
*Toreno's Last Flight*
Woozie arıo ve size bir helikopter pistine gitmenizi gerektiğini söyluo Oraya gittiğinizde engelleri kaldırıoz ve roket'i alıoz. motora atlayıp Helikopteri takip edıoruz ama be bu helıkopterı bı turlu vuramadım lutfen yardımcı olun
Tam olarak hatırlayamadım.Biraz daha ayrıntı verirmisin.
Orası gerçekten zor ben çok uğraşmıştım geçmek için ama sonunda geçtim.Kendi yaptığımı anlatayım. Helikopter kalktığında hiç motorla uğraşma arkasından yolla roketleri.Patlamazsa atla motora takip et.Helikopter alçaktan uçuyo zaten iyice yaklaştığında hatta geçtiğinde atla motordan ve at roketleri.Ben böyle yaptım.
kardeşler hani S görevi varya ilk oyuna başladığımız bölümde ordan bir görev aldım yapamıyorum görev şu: halk isyan etmiş herkez elinde televizyon filan taşıyo onları sakinleştirmek için families çetesi grove streette çeteler varmış yerlerini bana söylermisiniz o çetelerin ve onları nasıl toplucaz mskandemir@gmail.com yardım edin bana
kardes ben bı yerı gecemıyorum.$ sımgesı olan gorev.arabayla turıstlerı caken fotografcıdan alıyorum camerayı.sonrada bır yere gotur dıyo oraya goturuyorum orada bı kadın war sekreter oda catıkula ıle ılgılı bısey soluyo anlamadım.bana yardımcı olabılırmısın
görevliye ilk olarak n yani no diyeceksin sonra ayrılıp tekrar geleceksin ve y yes diyeceksin sonra caligulas haritasının fotosunu cekeceksin odadan ve geri gideceksin dışarı cıkacaksın