arkadaslar san andreas'ta kız arkadas buluyor mussunuz.(yemege filan gidiyomussunuz)hangi tuslara basılıp ya da nası yapıldıgını biliyosanız söyler misiniz.benim yapamadıgım görevde ben bi dj'in yanına gidiyorum orada dans ederek belli bir puanın üstüne cıkarsan dj arabasını alıyosun ve görevi tamamlıyosun.ben orada o puana ulasamadıgımdan dolayı bölümü gecemiom(ama ugrasıp geccem)
Ben ve bi kaç arkadaş daha bu konuyu daha önce de açıklamıştık ama yine de ben söyliyim.S görevinde adamların yanına gidip farenin sağ tuşu basılıyken G ye basıcaksın.Adamlar seninle gelicekler.Yanında bi tane adam var onla beraber bi yeri basıcaksın.Bi sürü adam çıkıyo onları öldürüceksin.Görev o zaman bitiyo.Zaten bi kaç görev soonra da oyun bitiyo
Ben ve bi kaç arkadaş daha bu konuyu daha önce de açıklamıştık ama yine de ben söyliyim.S görevinde adamların yanına gidip farenin sağ tuşu basılıyken G ye basıcaksın.Adamlar seninle gelicekler.Yanında bi tane adam var onla beraber bi yeri basıcaksın.Bi sürü adam çıkıyo onları öldürüceksin.Görev o zaman bitiyo.Zaten bi kaç görev soonra da oyun bitiyo
sağol yardımın için sonunda bu görevi geçtim birde Z helikopter ve $ UÇAK GÖREVİNİ GEÇSEM Oh ne güzel olacak