AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ogame & Travian
 Ogame..Evren:15...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 17/08/2005 :  21:26:47  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Operation : WELCOME BACK A-UNIT (Karizma giriş)

Arkadaşlar sizi yeni kurulacak ittifağımıza bekliyoruz evren 3 te bile sonra giripte büyük başarılar yakalamış ve daha sonra başka bir ittifakla birleşmiş olan ittifağımız evren 15 için geri döndü henüz ittifak kurulamadı çünkü evren 15 daha açılmadı yaklaşık 2 gün içinde açılacağını duyduk. Yaklaşık 7-8 kişiyiz ve OyunSitesi olarak üyeleri de aramızada görmekten mutluluk duyarız. Bu seferki ittifak daha iddialı olacak. Belli bir kişiyi aşınca da Casus ittifak oluşturulacak dahasını burada açıklayamam. İttifağımızın adı A-UNIT girmek isteyenler lütfen buraya mesaj atsınlar ve ogame deneyimlerinin ne kadar olup olmadığını yazsınlar. Çünkü ayrıca bir eğitim akademisi de kurmayı planlıyorum deneyimi olmayanlar için. İttifağımızda rütbeler olacaktır ve rütbe yüzünden birisini ezenler ittifaktan atılacaktır. Şimdiye kadar yapılmış ve yapılacak en büyük ittifağa çağırılıyorsunuz. Çağrımıza kulak verin...

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 17/08/2005 :  21:29:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bizi geçemezsiniz 200 kişilik bir ittifaktan bahsediyorum yani
evren15'e girersem ittifakta yer alırım (belki )
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 17/08/2005 :  21:33:45  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Öyle olsun...İttifakta yerin ayırtıldı...
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 785

İletim - 17/08/2005 :  21:35:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Saol be (: ne yüzsüz adamsın bea:p

Ayda 5000$ yeter bana, diğer ittifaktan 10000$ teklif edildi ama yabancıya gitceeme size geliim :p
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 17/08/2005 :  21:38:07  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eh biraz öyleyimdir. Ama sende hak ver biraz(nedenini bilmiyorum ama). Şuna bak bide bana diyor yüzsüz diye...
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 17/08/2005 :  23:09:25  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evvet şu anda 12 kişiden gelme sözü aldık. Yaklaşık 12 kişi daha çağırılacak. Onlardan da en az 6 kişi gelmesi durumunda evrene önde başlayacağız.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000