AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Başarılarınız ve Kaçıncı Yılınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

ozkanfb
Üye

Turkey
İleti 42

İletim - 25/07/2003 :  17:26:37  Bilgileri Göster  ozkanfb için bir ICQ İletisi Gönder  ozkanfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben 6çı yılındayım fenerbahçenin basındayım ve 5 şampiyon oldum 4 kere türkiye kupası 2 kere avrupa saöpiyonlar kupası ve kıtalar arası ve süper kupa ya sizin

en büyük fb

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 25/07/2003 :  19:04:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
elazığ oldum 01/02'de 2005'e kadar geldim 1.lige çıkartıp 4. yaptım ve uefada slavia prag'ı 3-1 ve 3-4 ile geçtim

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

SIRP
Üye

Turkey
İleti 697

İletim - 26/07/2003 :  23:28:59  Bilgileri Göster  SIRP için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben karşı yakayı almıştım kasa sağlam adamlarda 2004 yılında çıktığın 1.ligde 2008 de mutlu sona ulaştım sakın şampiyon fln demeyin gs çıldırmıştı adamlar real fln oldular yane 3. oldum uefa da çeyrek finale geldim gelene kadar kolay takımlar çıktıda şu leeds beni perişan etti kendi sahamda 2-2 berabere kaldım ama adamlar orda 7-3 yendiler beni bide 2 kalecimde sizlere ömür kırmızı kart yemişti kaleye tanıdık bir sima a.cansunu koydum bu adamı kaleye almayın tawsiyem adam forwet zatide elde kaleci kalmayınca

AZEWO
Sayfanın En Üstüne Git

Traffic
Seçkin Üye

Turkey
İleti 612

İletim - 31/07/2003 :  08:08:53  Bilgileri Göster  Traffic için bir AOL İletisi Gönder  Traffic için bir ICQ İletisi Gönder  Traffic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Traffic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben nk dinamoyla ilk yılıda hırvat ligi şampiyonluğuna ve yine ilk yılda uefa finaline kadar yükseldim. 2.yılımda yine şampiyon olmak üzereyim. şampiyonlar liginde ise çeyrek finale kaldım. rakibim bayern. ilk maçı 1-0 kazandım.2. maçı daha oynamadım.

AMD Sempron 2.8 * MSI K9N Platinum * 2*1 Gb Kingston DDR 667 * 120 GB Samsung HDD * Sky Star 2 * Creative 7+1 Live Value * Asus Dwdr * Asus Cdwr * 19 Samsung 997DF * 256MB XFX 7600GT Extreme
Sayfanın En Üstüne Git

cyberdal
Üye

Turkey
İleti 110

İletim - 31/07/2003 :  12:06:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
galatasarayla iki yıldır sampiyonum ş.liginde iki yıldır yarı finalden döndüm...son gün en formda adamım sakatlandı...(antrenmanlarım agır galaiba) su an 20 milyon dolar bütce verdiler...
celta ile sampiyon oldum ama uefa kupasına girdim

işbu yazı bir imzadır :P
Sayfanın En Üstüne Git

muppetkukla
Üye

Turkey
İleti 46

İletim - 31/07/2003 :  15:49:14  Bilgileri Göster  muppetkukla için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Karşıyakayı 02/03 sezonunda aldım ve 2.lig a kategorisine çıktım. açık ara şmpiyon olmuştum ama A kategorisinde işler o kadar kolay değilmiş. şu ara kendi taktiğimi oluşturmaya çalışıyorum.ben biraz acemi olduğum için her türlü yardıma açığım. teşekkürler.

TO BE,OR NOT TO BE. THAT İS A QUESTION
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000