AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Başarılarınız ve Kaçıncı Yılınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 31/07/2003 :  16:12:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İngiliz 3. liginden Brantford ile birinci lige kadar yükseldim. Oradan 1. ligdeki Blackborn'a (böyleydi herhalde ) geçiş yaptım. Blackborn ile premier lige çıkıp 3. senemde lig şampiyonu oldum. 7. senemde uefa kupası ertesi senede şampiyonlar ligini kazandım. Şu anda üst üste 3. lig şampiyonluğu ve son 2 senedede şampiyonlar ligi şampiyonluğum var.
Sayfanın En Üstüne Git

buraksadikbasar
Üye

Turkey
İleti 82

İletim - 02/08/2003 :  10:11:13  Bilgileri Göster  buraksadikbasar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben manchester unıted ıle 12 senede 8 şampıyon oldum şampıyonlar ligini aldım bi kez yarı finalde gittim ronaldo 40 maçta 54 gol atmıştı (ronaldoyu istemediler ben 20.000.000 euroya aldım)
Sayfanın En Üstüne Git

huseyin_sanal
Üye

Turkey
İleti 177

İletim - 09/08/2003 :  13:37:06  Bilgileri Göster  huseyin_sanal için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yıl : 2005
Başarılar: Katıldığı tüm kupaları aldım.
Nerdeyse 200 maç yaptım. Sadece 6 maç kaybettim.

Hayat bir oyundur..
Sayfanın En Üstüne Git

sinan1000
Üye

Turkey
İleti 96

İletim - 15/08/2003 :  13:25:58  Bilgileri Göster  sinan1000 için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
galatasarayı aldım 2010 dayım galiba (hatırlamıyom tam) 4 kez üstüste sampiyonlar ligi ,süper kupa ,kıtalar arası kupa ,türkiye 1. ligi kupası ,vede türkiye kupasını aldım su an çaykur rizeyi 1. lige cıktım 4. oldum simdi uefa kupasındayım bakalım napcam yıllık transfer bütcem 400 bin dolar takıma okochayı, okan buruk u ,hakan şükürü, ümit özatı, fleap deams(doğrumu yazdım acaba?? genclerdeki), tuncayı aldım bu yüzden klüp bana para veremiyo yakında batcam gibi
Sayfanın En Üstüne Git

MichaelOweN
Üye

İleti 3

İletim - 15/08/2003 :  15:57:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben atalantayla 6 sezonumdayım 5 tane lig kupası war 2 tanede şampiyonlar ligi kupası war başka italya kupada da 3 tane war ama artık oynıyamıyorum çünkü save dosyası gitti:(

MiCHaeL OweN RuLLZzZz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000