AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Başarılarınız ve Kaçıncı Yılınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

bahoa
Üye

Turkey
İleti 63

İletim - 29/09/2004 :  16:50:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben 01-02 oynuyorum. Ama size söliceğim kadro tüm cmlerde geçerli. 2018 yılına kadar oynadım. 2001'den 2010'ya kadar brezilyadaydım. 3 dünya kupası 3 america kupası kazandım ama 2 sezon hiç hazırlık maçı kazanamayarak menejer puanımı düşürdüm. sonra italya pavia takımının başına geçtim ve o zamanlar yaşlanmış olan zidan,mendieta,viera gibi tüm oyuncuları aldım. ve 2018 e kadar burada 8 yıl lig şampiyonu,5 şampiyonlar ligi,3 uefa kazandım 6 da süper kupa kazandım fakat en son save ettiğimde atılmak üzereymişim. her oyuna girişimde ertesi gün atıldım ve oyunu silip tövbe ettim ama bozmak üzereyim. o kadar başarılarıma rağmen yönetim ultimatonumu reddetti ve beni kovdu başkada klüp bulamadım.
Sayfanın En Üstüne Git

cks87
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 13/10/2004 :  14:26:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fenerbahçenin başındayım 2011 yılındayım oynadığım 8 senedede şampiyon oldum ş.liginde ilk 2 sene grupta 3.oldum ve uefaya gittim ilkinde şampiyon oldum ikincisinde finalde yenildim.daha sonra 5 senedede ş.liginde gruptan çıktım 2 kere ç.final 1 kere y.final 2 kerede ş.ligi şampiyonu oldum anormal bi param oldu kadromda şu anda zambrotta,duff,adriano,ferdinand gibi yıldızlar var e tabii böyle kadro olunca başarı geliyo
Sayfanın En Üstüne Git

Aykutdagki
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 17/10/2004 :  10:53:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
CM 2003/2004'te
Yalovasporla 1. sezon 2.lig A'ya 2.sezon 1.lige 3.sezon championluğa 4. sezon Championlar ligi finaline ulaştım
Bu arada size tavsiye Türkiye Ligi oynuyosanız Yalova da 525.000$'a Temur Altunhanı ve 400.000$'a Margilicli İlkayı Alın ikiside Süper oluyo
Sayfanın En Üstüne Git

sercanve
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 23/10/2004 :  19:39:03  Bilgileri Göster  sercanve için bir ICQ İletisi Gönder  sercanve'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bende fenerbahçede oynadım.16 sezondan beri devam ediyorum ama artık sıkıldım.9 kere üstüste şampiyonlar ligi şampiyonu. 16 sezon lig şampiyonluğu.1 kere uefa şampitonluğu.oyuncular çok yaşlandı ama.100 milyon dolar transfer bütçem var ama adamlar yaşlı olduğu için transfer yapamıyorum.toplam bütçem de 300 milyon dolar.
Sayfanın En Üstüne Git

Evil
Üye

Turkey
İleti 348

İletim - 26/10/2004 :  12:48:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben 2015 yılındayım bir sene hariç hep şampyon oldum
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu