ben 01-02 oynuyorum. Ama size söliceğim kadro tüm cmlerde geçerli. 2018 yılına kadar oynadım. 2001'den 2010'ya kadar brezilyadaydım. 3 dünya kupası 3 america kupası kazandım ama 2 sezon hiç hazırlık maçı kazanamayarak menejer puanımı düşürdüm. sonra italya pavia takımının başına geçtim ve o zamanlar yaşlanmış olan zidan,mendieta,viera gibi tüm oyuncuları aldım. ve 2018 e kadar burada 8 yıl lig şampiyonu,5 şampiyonlar ligi,3 uefa kazandım 6 da süper kupa kazandım fakat en son save ettiğimde atılmak üzereymişim. her oyuna girişimde ertesi gün atıldım ve oyunu silip tövbe ettim ama bozmak üzereyim. o kadar başarılarıma rağmen yönetim ultimatonumu reddetti ve beni kovdu başkada klüp bulamadım.
fenerbahçenin başındayım 2011 yılındayım oynadığım 8 senedede şampiyon oldum ş.liginde ilk 2 sene grupta 3.oldum ve uefaya gittim ilkinde şampiyon oldum ikincisinde finalde yenildim.daha sonra 5 senedede ş.liginde gruptan çıktım 2 kere ç.final 1 kere y.final 2 kerede ş.ligi şampiyonu oldum anormal bi param oldu kadromda şu anda zambrotta,duff,adriano,ferdinand gibi yıldızlar var e tabii böyle kadro olunca başarı geliyo
CM 2003/2004'te Yalovasporla 1. sezon 2.lig A'ya 2.sezon 1.lige 3.sezon championluğa 4. sezon Championlar ligi finaline ulaştım Bu arada size tavsiye Türkiye Ligi oynuyosanız Yalova da 525.000$'a Temur Altunhanı ve 400.000$'a Margilicli İlkayı Alın ikiside Süper oluyo
bende fenerbahçede oynadım.16 sezondan beri devam ediyorum ama artık sıkıldım.9 kere üstüste şampiyonlar ligi şampiyonu. 16 sezon lig şampiyonluğu.1 kere uefa şampitonluğu.oyuncular çok yaşlandı ama.100 milyon dolar transfer bütçem var ama adamlar yaşlı olduğu için transfer yapamıyorum.toplam bütçem de 300 milyon dolar.