AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Başarılarınız ve Kaçıncı Yılınız?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 14

MyzTiKaL
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 01/02/2004 :  23:17:49  Bilgileri Göster  MyzTiKaL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  MyzTiKaL için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi bjk yi aldım 2003-2004 2008-2009 a kadar hep birinci bitrdim ligi sonra son 2 sezonumda 2 kere şamp ligi kupasını aldım 2 kere süper kupa son super kupa macını gs ile oynadım
bunları bişey dilde süper genç yetenekler bulmuştum ilk bulduklarım en az 26 falan oldular bi kaç eleman var yeni daha arıos bakalım bide bjk nin alt yapı fabrika gibi mübarek :p

Law
Sayfanın En Üstüne Git

safaza
Üye

Turkey
İleti 18

İletim - 10/05/2004 :  22:40:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben juvedeyim sene 2007 ilk senem de lig şampiyonluğu şampiyonlar ligi ve süper kupa italya kupası ve italya süper kupası yani ne varsa topladım sonraki sene şampiyonlar ligi lig ikinciliği italya kupası süper kupayı aldım son sene batırdım lig ikinciliği ama şampiyonlar liginde anderlecht levski sofya ve benficanın olduğu gruptan 3. çıktım :((( uefada heerenveni eledim CSKA sofiada beni eledi adamlar gitti uefayla süper kupayı aldılar yönetim bana ültümatom verdi az kalsın tekmeyi yiyordum italya kupasını kazanınca kurtuldum işte böyle yani direkten döndüm diyebilirim...
Sayfanın En Üstüne Git

UnDeRTaKeR
Üye

İleti 51

İletim - 11/05/2004 :  20:02:11  Bilgileri Göster  UnDeRTaKeR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
CM 01/02 de Juventus ile 2026 ya kadar gelmiştim ve harika başarılar aldım.

eger 01/02 oynuyorsanız forvetin soluna RAUL, sagına CRESPO y, Orta sahaya TOTTİ ile AİMAR ı, defansa NESTA ile STAM ı koyarsanız acayip güçlü olursunuz. ben bu rüya takımı 2004 te yaptım ve tüm kupaları aldım. paramı biriktirdim. 2010 da hepsi yaşlandı kasam öylesine zengin di ki tüm güçlüleri topladım. Alan Smith, Ronaldinho ve Owen çok güçlü oluyorlar ileride...

If I were an undertaker, i would put away all the disasters of the world.
Sayfanın En Üstüne Git

SAHNETJER
Seçkin Üye

Turkey
İleti 621

İletim - 12/05/2004 :  01:04:33  Bilgileri Göster  SAHNETJER için bir AOL İletisi Gönder  SAHNETJER için bir ICQ İletisi Gönder  SAHNETJER için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yıl 2019 takımım kocaelispor bu yıla kadar 12 kere şampiyon oldum 8 kere üst üste şampiyon oldum 6 türkiye kupası 4 uefa 2 şampiyonar ligi kupası aldım 6 ülke yönettim almanya ve türkiyeyi dünya şampiyonu yaptım aldığım ödül sayısını bilmiyorum sanırım 38 falan dı ...

saygılar...

atlayanbaba...
{{{Yalan ne kadar büyük olursa.
İnananda o kadar çok olur......}}}
Sayfanın En Üstüne Git

MaNiaC_
Üye

İleti 21

İletim - 14/06/2004 :  21:10:30  Bilgileri Göster  MaNiaC_ için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben 2016 Yılındayım 12 Sene Galatasarayla Türkiye Liginde Şampiyon Oldum 4 Kez Peş Peşe Olmak üzere 7 kez Şampiyonlar Ligi Kupasını Aldım..Süper Kupayı 3 Kez Peş Peşe Aldım..Kıtalararası 3 Kez Peş Peşe Olmak üzere 5 kere aldım Türkiye Kupasıda Sayısız ve Benim Sayemde Türkiye'nin UEFA Katsayısı yükseldi ve 4 takım şampiyonlar ligine 4 takım UEFA'ya gidio ve Tüm Takımlar Zengin...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 14 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000