|
Yazar |
Konu |
Tony_P@rker
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1905 |
İletim - 18/08/2005 : 20:13:05
|
Arkadaşlar f.massa ferrariyle anlaşmış seneye onu artık ferraride görücez başarılı olurmu dersiniz?? |
|
AYDINLI SERHAT
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 21/08/2005 : 14:40:12
|
bence olmaz |
|
|
uckazaz
Yazar
Turkey
İleti 331 |
İletim - 21/08/2005 : 17:09:12
|
ferrari arabasını yine coşturursa,ben de gitsem başarılı olurum hehe :) |
|
|
ceberruh
Seçkin Üye
Turkey
İleti 640 |
İletim - 22/08/2005 : 15:25:39
|
F1 de daha çok tecrübeli ve birazda şanslı olan yarışı kazanıyor, tabiki otomobilin konfigürasyonu da buna dahil. F. Massa aslında çok kötü bir pilot değil fakat kendisini biraz daha geliştirmesi lazım diye düşünüyorum. Baricello'nun Ferrari'den ayrılmasına üzüldüm fakat o da kendi çapında haklı. Çünkü bunca senedir hep Schumaher'in gölgesinde kaldı. Bir çok yarışta Baricello yarışı önde götürürken takım kaptanından gelen emirle yavaşlıyor ve yerini Schumaher'e bırakıyordu. |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
|
|
Karakartal312
Üye
Turkey
İleti 296 |
İletim - 17/09/2005 : 17:53:24
|
doğru söylüyon bence Barrichello Honda'da daha başarılı olacaktır. massa ya gelince yetenekli bir pilot, ferraride başarılı olur |
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ! |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye
Turkey
İleti 419 |
İletim - 17/09/2005 : 19:13:59
|
Söylenenlere göre MotoGP pilotu Valentino Rossi Ferrari takımıyla testlere çıkmış bu da anlama geliyor ki Rossi 2007'de Schumi'nin koltuğuna oturacak çünkü Schumacher'in kontratı 2006'da bitiyor. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
|
|
Konu |
|
|
|
|