|
Yazar |
Konu |
Generalll
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1334 |
İletim - 17/09/2005 : 19:59:28
|
Söylentiye göre de rossi 200 km f1 otomobili kullandıktan sonra M. Schumacherden 1.5 sn daha iyi derece yapmış...Söylentilere inanmayın hayal onlar.... |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye
Turkey
İleti 419 |
İletim - 17/09/2005 : 20:31:56
|
Ama ilginç bir nokta var ki geçen hafta Rossi kesinlikle Formula 1'de yarışmayacağını belirtmişti.Göreceğiz fakat Schumi'nin kontratını uzatma ihtimali var mı diye düşünmeden edemiyorum.Rossi de olmazsa Todt Kimi veya Ralf'i deneyebilir hem Ralf de bu sene kendini ispatladı müthiş agresif ve yetenekli. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
|
|
Generalll
Seçkin Üye
Turkey
İleti 1334 |
İletim - 17/09/2005 : 20:58:51
|
Rossi sadece merakından dolayı f1 otomabili kullanıyor...Çok genç ve efsane olduğu bir kategori var neden bıraksın ki???Diğer bir nokta ise Schumi ünvanını geri almadan bırakmayacaktır bu sporu...Benim düşüncem şu birileri bu sene ferrari ve Schumi'nin geri planda kalmasını istedi ve başardı da...Standart f1 politikaları...O kadar yıl ferrari kazandı kazanmayada devam ederse f1'i ileride büyük bir mali kriz bekliyor...Ama bu sene işin içine biraz heyecan katarak bunu önlemeye çalıştılar...
Ralf iyi idi...20'e yakın gp galibiyeti var diye biliyorum...Ama yaptığı 2 kazadan sonra kendine has olan apex'e fren yaparak gelme prensibinden vazgeçti ve kaybetmeye mahkum oldu...Sürüş stili pilotun herşeyidir, pilotun içinden gelir ve onu değiştiremezsiniz değiştirmeye çalışırsanızda sonuç açık ve net olarak ortada... |
|
|
3in1
Üye
Turkey
İleti 8 |
İletim - 06/10/2005 : 17:25:13
|
Bence burada hiç tatışmayın Reklam Yasak! buraya üye olun burada tartısın ok bem üye oldum yalnız ana sayfası kötü ben 3in1 her yerde 3in1 |
<<<DJ TIESTO>>> |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye
Turkey
İleti 419 |
İletim - 07/10/2005 : 22:45:58
|
alıntı: ceberruh tarafından yazılan:
Çünkü bunca senedir hep Schumaher'in gölgesinde kaldı. Bir çok yarışta Baricello yarışı önde götürürken takım kaptanından gelen emirle yavaşlıyor ve yerini Schumaher'e bırakıyordu.
Sanırım o sadece 1 yarışta(a1-Ring)yol verdi o yarıştan sonra da zaten kıyamet koptu ferrari fanlerinin yarısı neredeyse takımını bıraktı, zaten sen bilirsin , birkaç yarış sonra sonlarda rubens'in 1., Schumi'nin 2.götürdüğü yarışta kameramanlar "acaba" diyip her tur sonunda Ferrari garajını görüntülüyorlardı |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
|
|
Konu |
|
|
|
|