AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 FRP & RPG Genel
 Masüstü frp senaryosu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

dwarf-old
Üye

Turkey
İleti 78

İletim - 26/08/2005 :  11:47:08  Bilgileri Göster  dwarf-old'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar kendi senoryo tavsiyesi vermek isterseniz buraya atabilirsiniz!Benim kendi ürettiğim favori senaryom:İki ülke arasında savas vardır ikisini barıştırmak için görevelenen elçiler vardır.Bu elçiler oyuncular olacak.Bunlara karşı olan bir grup ta tabiki olacak.Gel zaman git zaman(buradaki olylar size kalmış) bunlar diğer ülkenin kralına ulaşır.Kralla konuşurken kral suikaste uğrar!Bunlarda olayı çözmeye çalışır.Gerisi size kalmış.Benden öğrenmek istediğiniz başka birşey varsa msn adresimi kullanabilirsiniz!!Kendi kafanızdan tasarladığınız yaratıklarızıda buraya yazabilirsiniz tabi özellikleri de yazın!!

don't cry for me!!!

sacitkemal
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 18/01/2009 :  15:08:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cok tesekkur ederım bu seneryo ıcn bnde kendı faworımı yazayım:karakterler bı kasabadadır.aksama kdr olay olmaz.gecelıın karakter 1 ın ruasına guzel bır kız gırer.ona derkı:bn sahıldekı heykelım gelıp bnı kurtar der.eger kahramanlar oraya gıdmezse ruya ard arda tekrarlanır.oraa gıttıklerınde eger karakterlerden bırı silvan dılı bılıyorsa bır sarkı duyar:
gemılerle geldıler
sewdıgını goturduler
kederıne dayanamayan
oracıkta kesıldıler
Sarah ya kanan tu kahramanlar
apallıklarını kendılerı odedıler
o gece bır adm gelır yanlarına we derkı :benım adım nathan o heykelle bnde ılgılenıyorum.eger bılgı almak ıstersenız bnı yarın bulun.bu gece olmaz.sahıbım bnı gozetlıyor yarın bnı gozetleyemecegı zmn bnı bulun der we gıder.nathan sehrın dısında bır kulubededır.oraya gddıklerınde cenazeyı gorurler.eger sonradan eve gelmek ısterlerse karakterler(gelmelerı ıcın zorlayın)bır hırsız tayfası gorurler.sawasmak karakterlere kalmıstır.evın ıcnden bır harıta cıkar o harıtada druıdın magarasının yolu wardır.yolda canawar cıkartmanızı onerırım.karakterler gıttıklerınde bır gorurlerkı druıdın kolelerı maden cıkartır. koleler yardım ıster.we o sırada druıd gelır.druıdın lewelını karakterlere ugun ypaın.yendıklerınde kapı kapanır we arka arkaya bılmeceler cıkar.tawsıyem ılmecelerı tasın orda dyulan sarkıdan cıkartmanızdır.bu ısler tamamlandıgında koleler sızı druıdın odasına gturur.orda (elfce bılen bırı) bır sıse gorur we uzerınde bu sıse butun tas kesen kısılerı normala dondurur yazar.eger kahramanlar ordan cıkıp dırek Sarah ı sıse nın ıcndekı buyuyuyle kurtarırlarsa;bırden Sarah duzelır fakat Sarah heykelde cok guzl olamasına karsın gercekte ıgrenc bır cadıdır.we heykellle beraber bır erkk heykel dha oraya cıkar we oda cozulur.bu erkek Sarah nın sewdıgı kısının heykelıdır.Sarah bır cadıdır(karakterlere uygun lewelda dark mage yapmanızı onerırım) we sewdıgı adamda bır dark paladın dır(bunuda lewellara uygun yapın) bunlar karakterlerı ortadan kaldırmak ıstemektedır.sawas bıter we odullendırırıller.

smdıbu seneryoyu bnce bu halıyle dırek olarak gecırmeyın.once aralara hazıne sandık canawar vb. seler koyun
yoksa cok kısalır.bnım kendı hıkayemdır ama ıstedıgınız gıbı oynama yapın.cnku bu hıkayae bnım oynattım karakterlere uygundur.sızde gereklı yerlede oyunculara yonelık seyler degıstırebılırsınız. we bu sıte lınkını google werelımkı herkes yararlansın.bırde bunu okuyan arkadaslara soluyorum lutfen sızde kendı seneryolarınızı buraya yazın ıyı kotu fark etmez yeterkı yazalım. ıı gunler herkese:D
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000