AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 En Sevdiğiniz Basketbolcu Kim?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 23/01/2006 :  20:15:30  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
fatih52 tarafından yazılan:

alıntı:
fatih52 tarafından yazılan:

tim duncan tabiki

bi de kobe braynt
zaten seviyordum 81 sayı atıncada iyice saygı duymaya başladım.gerçekten helal olsun.Shaq ın kulakları çınlasın.

Kobe'yi ağzım açık izledim:))Adamın attığı giriyor, attığı giriyor:)Yanında Wade ve Iverson..

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 25/01/2006 :  12:39:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Peja Stojakovic(3 lük) Vince Carter (Smaç) Ben Wallace (Blok) Steve Nash ( Assist) Kobe Bryant ( Sayı Kralı)

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

GUNNAR
Üye

Bhutan
İleti 5

İletim - 27/01/2006 :  13:06:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kobe,rasheed,ıverson ve türk olarak memo ve hedo :)

leskwi sofia
Sayfanın En Üstüne Git

emco
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 08/05/2006 :  21:35:19  Bilgileri Göster  emco'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
NBa nın tabiki en iyisi The answer yani allen ıverson bu adam küçük ama işlevi büyük adeta süper oynuyo bana göre nba nın gerçek starı

emco
Sayfanın En Üstüne Git

exeros
Üye

İleti 13

İletim - 10/06/2006 :  23:17:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benim en sevdiğim basket bolcu mc.grady...

eXeRoS WaS hErE !!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000