bi de kobe braynt zaten seviyordum 81 sayı atıncada iyice saygı duymaya başladım.gerçekten helal olsun.Shaq ın kulakları çınlasın.
Kobe'yi ağzım açık izledim:))Adamın attığı giriyor, attığı giriyor:)Yanında Wade ve Iverson..
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Peja Stojakovic(3 lük) Vince Carter (Smaç) Ben Wallace (Blok) Steve Nash ( Assist) Kobe Bryant ( Sayı Kralı)
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "