|
| Yazar |
Konu  |
|
BordoBlue1967
Üye

Turkey
İleti 12 |
İletim - 29/08/2005 : 12:35:56
|
HAYDİ YARIŞALIM (EA SPORTS F1 CHALLENGE '99-'02)
"KOKPITE OTURUN, 5 KIRMIZI ISIGIN SONMESINI BEKLEYIN ve GAZA BASIN..." GERCEK BIR FORMULA1 SURUCUSU GIBI HISSETMEK ISTIYORSANIZ BIZIMLE BIRLIKTE YARISIN ARKADASLAR!
MULTIPLAYER ORTAMINDA FORMULA1 SIMULASYONU HOSUNUZA GIDER MI BILEMEYIZ AMA BIZ DENEDIK ve INANILMAZ KEYIF ALDIK :-)
BELLI ARALIKLARLA, DAHA ÖNCEDEN BELIRLEDIGIMIZ BIR INTERNET CAFEDE BULUSUP, "EA SPORTS F1 CHALLENGE '99-'02" ILE KENDI
ARAMIZDA YARISIYORUZ. TAVSIYEMIZ BUNU SIZ DE DENEYIN, DENEYIMLERINIZI BIZIMLE PAYLASIN ve HATTA BIZE KATILIN. HEM YENI DOSTLUKLAR KURALIM HEM DE FORMULA1 KEYFINI BIRLIKTE YASAYALIM. ISTER TEK, ISTER BIR ARKADASINIZLA TAKIM OLUSTURUP GELEBILIRSINIZ :-)
BIZDEN HER TURLU YARDIMI TALEP EDEBILIR YA DA TAVSIYELERDE BULUNABILIRSINIZ. YARISLA ILGILI KURALLARI ve AYARLARI BERABER NETLESTIRELIM. HEP BIRLIKTE BU KEYFI COK DAHA ILERI SEVIYELERE TASIYALIM.
BIR SONRAKI YARIS: TARIH: 10 EYLUL 2005 CUMARTESI BASLANGIC SAATI: 15:00 - 16:00 ARASI YER: PORTAKAL INTERNET CAFE, BARBAROS CAD. AKMAZ CESME SOK. No.6 (BKM KARSISI) BESIKTAS
PİSTLER: 1- AUSTRIA, A1-RING (2002) (Yarış Uzunluğu %10 = 7 Tur) 2- ITALY, MONZA (2002) (Yarış Uzunluğu %10 = 5 Tur) 3- UNITED STATES, INDIANAPOLIS (2002) (Yarış Uzunluğu %10 = 7 Tur) 4- JAPAN, SUZUKA (2002) (Yarış Uzunluğu %10 = 5 Tur)
MULTIPLAYER DIFFICULTY: STEERING ASSISTANCE - Allowed OPPOSITE LOCK ASSISTANCE - Allowed BRAKING POINT ASSISTANCE - Disallowed STABILITY ASSISTANCE - Allowed SPIN RECOVERY ASSISTANCE - Disallowed INVULNERABILITY - Disallowed AUTO SHIFTING - Allowed TRACTION CONTROL - Allowed ANTI-LOCK BRAKES - Allowed PIT LANE ASSISTANCE - Disallowed CLUTCH ASSISTANCE - Allowed DAMAGE MULTIPLIER - 50%
TAKIMLAR / PILOTLAR: FERRARI - FORGET ve ANGEL BMW WILLIAMSF1 TEAM - SYNETIX ve XENIX BAR HONDA - BORDOBLUE1967 ve SARIKIRMIZI1981
YARIS TAKVIMI, PISTLER, TAKIMLAR, TAVSIYELER ve AYARLARLA ILGILI DAHA AYRINTILI BILGI ICIN, "20050829 F1 CHALLENGE" ISIMLI
EXCEL DOSYASINI INCELEYEBILIRSINIZ. VE BU DOSYAYI ASAGIDAKI http://games.groups.yahoo.com/group/F1CHALLENGEISTANBUL/
ADRESINDEN ALABIIRSINIZ. BU AYARLARLA EVDE BIRAZ ANTRENMAN YAPIP GELIRSENIZ ELBETTE KI HEPIMIZIN ISI COK DAHA KOLAYLASIR ;-)
GORUSMEK, TANISMAK ve YARISMAK DILEGIYLE.
aykutkarabacak@hotmail.com http://games.groups.yahoo.com/group/F1CHALLENGEISTANBUL/ http://groups.google.com.tr/group/formulaturkiye
|
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 29/08/2005 : 16:17:08
|
| F1RST2 diye bir program var bu sayede evden bile multiplayer oynayabilirsiniz daha güzel oluor... |
 |
|
|
BordoBlue1967
Üye

Turkey
İleti 12 |
İletim - 29/08/2005 : 16:53:21
|
"Generalll" Haklısınız, o da güzel ama bu ayrı bir kulvar diyelim :-) |
 |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 29/08/2005 : 21:41:00
|
Valla ben sana şunud derim...
www.turkiyef1.com forumundaki arkadaşlarla kapışın millet manyak dereceler çıkarıyor..Direksiyon var tabi arkadaşlarda...Bende de var ama ortalama 1-1.5 sn hızlı dereceleri benden... |
 |
|
|
BordoBlue1967
Üye

Turkey
İleti 12 |
İletim - 30/08/2005 : 12:36:58
|
O foruma üyelik çok büyük sorun malesef, ayrıca ADSL, direksiyon, oyun yamaları vs. herkesin yapabileceği ya da karşılayabileceği şartlar değil. Biz belli aralıklarla buluşalım, stres atalım diye düşündük. Ne o kadar iddialı ne de tutkuluyuz. Asıl maksat birlikte eğlenebilmek. |
 |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 30/08/2005 : 14:39:10
|
| Avusturaya ve monzadaki en iyi derecen kac???Benim iyi oldugum pistler burasi... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|