2002 Monza da 1:20 nin altı (f3-f5-f6-f10 kapalı). Avusturya yı hatırlamıyorum ama her iki pistte de yarışı birkaç defa %100 ara vermeden yaptığımı hatırlıyorum. Yaklaşık 1,5-2 saat gibi sürüyor. Kimisine çok sadistçe gelebilir ama benim çok hoşuma gidiyor pisti %100 yarışmak :-)
Sanıyorum sen direksiyonla yarışıyorsun. Bütün yardımları kapattığına göre. Bu nedenle benim derecelerimin bir anlamı kalmıyor, zira ben klavye ile ve bazı yardımları kapatarak yarışıyorum.
Bugün 7 arkadaşla buluşup yarışıyoruz arkadaşlar. İlgilenen herkesi bekleriz.
Not: Bu konuda ilginç tepkiler alıyorum, açıklama getireyim; Cafe sahibi değilim, bu bir reklam değil sadece bir çağrıdır. Bu simülasyonu ve F1'i seven arkadaşlar olarak biraraya geldik. Bilginize.
10 Eylül günü 8 kişi yarıştık. Üstelik Cafe nin vurdumduymazlığı neticesi "F1 2002" ile yarışmak zorunda kaldık malesef. Gerçi ufak tefek farklar dışında F1 2002, F1 CHALLENGE '99-'02 ile aynı sayılır. En azından bunu öğrenmiş olduk :-)
Herkes keyif aldı ve F1 CHALLENGE '99-'02 ile devam etmeyi düşünüyoruz. Bir sonraki yarış tarihi ve diğer ayrıntıları yine buradan ilan etmeyi düşünüyorum. Şimdilik hoşçakalın.