AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Star Wars
 Star Wars Sith lord
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

madfight
Üye



Turkey
İleti 41

İletim - 29/08/2005 :  16:53:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu oyunu bitirenler birazdan diyeceğim şeylere katılabilir.Bu oyunun sonu bana biraz değişik geldi CD sayısı fazla olmasına rağmen çabuk bittiyor oyun ayrıca oyunun sonundaki konuşmalar ve video sanki bu oyun daha devam edicekmiş gibi geliyor bence bu oyunun bir eklenti paketi olucaktır ya da olmalı çünkü bunun sonuda Star Wars 3 filminde olduğu gibi davamı olacağı kesin bence ama birde dark tarafta bitirmek için oyuna yeniden başladım eğer dark tarafta bitiren varsa birazcık neler olduğunu söyleyebilir mi?

Win or Lose

shadowwalker
Seçkin Üye



Turkey
İleti 637

İletim - 29/08/2005 :  20:06:29  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun bittiğinde insanın ağzında henüz tam olgunlaşmamış meyve tadı bırakıyor. ayrıca konu derinliği ilk oyun kadar iyi değil. yine hikayede güzel gelişimler oluyor ancak ilk oyun kadar "şimdi ne olacak" sorusu sordurtmuyor. eh yapandan yapana fark var tabi :) üçüncü oyun konusunda katılıyorum büyük ihtimal bir terslik olmassa yapılacak. oyunun kısa gelmesinin sebebi yan görevlerin çok fazla (ve uğraştırıcı) olmaması. hatta yan görevlerin çoğunu ana görev üzerinde giderken rahatça tamamlayabiliyorsun. haliyle oyun kısa geliyor insana. birazda fazla kolaylaştırılmış gibi geldi oyun bana. neyse herşeye rağmen (ilk oyun kadar olmasada) iyi bir oyun. dark sormuşsun neler oluyor diye... ben oynayamıyorum dark yav çok ters karakterime. zavallı adamları niye kesiyoz kerdeşim? başladım baya gittim ama psikolojimi çok bozuyor. ben light adamım :) benim gördüğüm dark olunca bol bol kan döküyorsun mira yerine hanharr geliyor takıma... light/dark mastery bonusları değişik. oynarken bana light daha avantajlı gibi geldi (sadece oldukça yok edici forceları kolayca kullanmanın haricinde tabiiki :)) sonunda ne oluyor bilemiyorum yanlız.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

Elwing
Yeni Üye



Turkey
İleti 1

İletim - 11/09/2005 :  12:19:34  Bilgileri Göster  Elwing için bir ICQ İletisi Gönder  Elwing'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sw kotor II aslında oynadığımız oyun değil.Belli yerlerinden oyun kesilmiş.bunun nedeni ise LucasArts ın açgzlülüğüdür.İlk oyundaki başarı ikinci oyunun bir an önce piyasaya çıkması yeterli bir neden gibi görünmüş.Dolayısıyla kısaltmışlar.Zaten oyun doslayarına bakarsanız.Kesilen bölümlerdeki ses dosyalarını vs. görebilirsiniz.Oyunun sonu da belirtilmemiş.Fakat Obsidian bi patch yayımladı.kotor II son bölümleri ile alakalı.İndirip tekrar oynamak size kalmış..
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000