Ama düzeltiyorum. segestica evet 1016 da. amma pataviumun solundaki-4000'e dayandı ve yer kalmadı yaşıycak sonunda cultural policy yaptım baktım hepsi mutlu:) Julii ler bulduğu gibi harcıyor diğerleri biriktirmeye uygun. Ama julii ler su gibi general dolu az orduyla bile generallerle dağıtıyorsunuz. Şimdi ben öyle bir saldırdım ki şehre 500 atlı ölmüş karşıda 50 asker ölmüş bende 250 asker ölmüş:) Baktım olmuyor 42 atlıyla girdim generalin adamlar 38 atlı kaldı karşıdan 500 warbandı indirdim plaza ya da 400 okçu ile saldırdım dağıldılar. Ama para için Julii ler ile başlamayın!
Evet öğrendim sağol. Napolyon'un sözünü oyun için Brutii Brutii Brutii yapıyoruz o zaman Ben senato dedi diye karşı kıyıdaki şehri aldım ama durur muyum indim sparta atina ve çevresindekileri komple aldım yunanlar dağıldı macedon lara 4500 dinar verdim sustular anadolu ya girdim yanlama ama senato tehdit ediyor Ionia'ya girme diye yerin alınır falan diyor ama hiç Ionia da birlik yok aşağıdan antalya ya gidiyorum Lycia mı ne yazıyor nasıl önlerim? Senato nun en sevdiği aile yim düşmesin