ya bu seleucid empıre ile ekonomim fırladı ya şua na 540.000 denaraii civarı bişey tabi julii ile oynadıktan sonra garip geliyo her turnde ya zarardasın yada 500-600 denaraii kazanıyodun bunda ise her turn 20.000 denaraii kazanıyom her turnde
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sen julii leri kullanamamışın o zaman ben her el bina asker ve bilimum harcama yapmama rağmen para 1 kere eksiye düştü sonra durduran olmadı ama baktım aşarı dandik oynamışım brutii lerle başladım doğu-batı yönü komple benim atina falan sağlam para getiriyor macedon'ların 1 şehri kaldı greek cities 2-3 şehir kaldı tam anadolu ya açılıp 2 şehir aldım senato o bölgeyi terket diyor nasıl alacam? (orda herkesle dost olup şehir güçlendirebiliyorum da neyse) Bir de oyunda antalya yok yaşadığım yer benim olsun deddim diplomat yolladım arkada 1300 kişilik ordu baktım orda şehir falan yokÇalmışlar turizm cennetimizi