| Yazar |
Konu  |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 04/09/2006 : 19:47:02
|
alıntı: Nasıl futbolculuğu beş para etmez.Villareal maçını izlemedin galiba, Real'in tek adamı oydu maçta.Tamam eskisi gibi değil, daha çok reklam yıldızı gibi şu an, ama yine de kötü oyuncu denemez.
Benim görüşüm.Ayrıca Müslümanları Hrıstiyanlaştırmaya çalışanlara misyoner denilerek kızılıyorsa;sen de kendi görüşünü bana empoze etmeye çalışıyorsun.Ne fark var ikisi arasında?Ben sana nasıl iyi futbolcu dersin diye atılsam hoş olur mu? |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 04/09/2006 : 21:49:51
|
| Söylediklerimi biraz abarttın.Eğer görüşün buysa, altına küçük bir yorum düş de saygı duyalım, ben düşüncelerimi zorla kabul ettirmeye falan çalışmıyorum."Nasıl futbolculuğu beş para etmez" dedim, neden beş para etmediğini sordum bir anlamda, çıkışmadım yani. |
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 04/09/2006 : 21:56:41
|
alıntı: daha çok reklam yıldızı gibi şu an, ama yine de kötü oyuncu denemez.
1-Cevabını bildiğin soruları neden soruyorsun? 2-Misyonerler de tekme-tokatla yapmıyorlar. 3- alıntı: denemez
O senin görüşün. 4-Ayrıca senin bana görüşlerim hakkında hesap sormaya hakkın yok.Beğenirsin,katılırsın;beğenmezsin,görmezlikten gelirsin. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
|
R_Van Der VAARTTT
Seçkin Üye

Turkey
İleti 419 |
İletim - 04/09/2006 : 23:09:47
|
alıntı: R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:
Nasıl futbolculuğu beş para etmez.
alıntı: R_Van Der VAARTTT tarafından yazılan:
daha çok reklam yıldızı gibi şu an, ama yine de kötü oyuncu denemez.
Bu ikisi arasında nasıl soru-cevap ilişkisi buldun anlayabilmiş değilim. Hesap diyorsun.Ne hesabı sormuşum ben sadece Beckham hakkındaki düşüncene nasıl ulaştığını soruyorum.O zaman hiç kimse yorum yazmasın, "şampiyon kim olur" konusuna da herkes "Galatasaray", "Fenerbahçe", "Beşiktaş" diye bıraksın, ne anlamaı kaldı.
|
Yağmurlu, bir günde, görmüştüm seni Üstünde, çubuklu, formalar vardı Bir anda, tutuldum, aşık oldum ben Hayatın, anlamı, Siyah-Beyaz'dı. Ölümle, yaşamı, ayıran çizgi .. Siyahla, Beyazı, ayıramaz ki, Her yolun, sonunda, ölüm olsa da, Sevenleri kimse ayıramaz ki !! |
 |
|
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 05/09/2006 : 09:29:30
|
alıntı: Ama gerçektende futbolculuğu beş para etmez.
alıntı: daha çok reklam yıldızı gibi şu an.
''Nasıl futbolculuğu beş para etmez?'' gibi bir soru sormanın lüzumu var mı?Benim kastettiğim noktayı anlıyor,iletine de yazıyor hâlâ neye dayanarak söylediğime kafa yormuyorsun!Boş konuşuyorsun!Uzatma artık şu meseleyi iki saniye kafanı yorsan bu ne demek istemiş diye 5 dakika ileti yazmak zorunda kalmayacaksın. |
Sunay Akın |
 |
|
Konu  |
|
|
|