AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 NBA'in En İyi Pivotu Kim?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 05/01/2006 :  20:20:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben wallace daki savunma yeteneği blok yeteneği kimde var arkadaşlar başarılı takımlarda savunma oyununa bakar örnek spurs-detroit detroitinde pivotu ben wallace
onun için ben w. a yeteneksiz demek biraz haksızlık olur sadece hücumda zayıf o kadar ayrıca bi pivota göre müthiş top çalıyor ayrıca ve ayrıca 2 senedir allstar oluyor hemde koçlar tarafından seçiliyor..
Sayfanın En Üstüne Git

god_father
Üye

İleti 38

İletim - 08/01/2006 :  19:04:55  Bilgileri Göster  god_father'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence sha'q

imza mimza yoq
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 08/01/2006 :  19:55:39  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
evet Ben Wallace'ın yeteneği sadece blok üzerine. o da sadece zamanlama gerektiriyo.
hücumda özel bi iş yapmıyo. ribaundlar boyuna ve cüssesine göre normal. yani sadece blok koyuyo diye en iyi pivot olamaz bence

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 08/01/2006 :  20:10:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
zaten ben en iyi pivot demedim yeteneksiz olmadığını söyledim.nestoroviçtede ostertagda da boy var ama rebound ortalamaları ortada ayrıca ben wallace inda boyuda bir pivota göre oldukça kısa saçlarını afro şekilde yapmasına rağmen
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 08/01/2006 :  21:48:32  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben zaten en iyi pivot dedin demedim :D:D

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000