|
Yazar |
Konu  |
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 23/11/2005 : 14:36:46
|
Sende biliyorsun ki ben bunu kastetmedim!.. Ben film çıktığı zaman nasıl bir tepkiyle karşılasacak sorusuna yanıt verdim!.. Dikkatle baksaydın keşke.. |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 23/11/2005 : 22:48:31
|
Ne diye sinirleniyorsun. Laf mı soktuk sana? Yarana mı dokunduk? Geyik mesaj yazıyoruz, onu bile anlayamıyorsun! |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 24/11/2005 : 14:56:34
|
Ne sinirlenmesinden bahsediyorsun sen yaa! Yazdığın mesaja bakmadan laf mı soktuk diyosun. Dikkatli konuş! Ben normal üyelere bile böyle sinirlenmiyorum sana neden sinirleneyim sadece biraz daha dikkatli ol! Neyse konu da dağıldı zaten maille halledelim. |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 24/11/2005 : 20:52:42
|
O zaman ünlemlerini savurganca kullanma. Sinirli olduğunda uygun yerlerde kullanırsın! Burada yazıyla iletişim kuruyoruz, düşünceleri belli eden mimikleri göremiyoruz. Ünlem işareti de yazıda; hayret, korku, sinir vs. belirtmeye yarar. Burada da hayret edilecek, korku duyulacak bir durum olmadığına göre, sinirlenme anlamı çıkar. Kısacası, bilinçsizce kullanmayalım işaretleri. Ayrıca mesajlarının içeriğine de dikkat et! Dikkatli konuş ne demek oluyor! |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 25/11/2005 : 01:32:35
|
Şhhttt! :) Noluyor? Ne bu gerginlik burdaki... Öpüşün barışın bakayım aaa, aRagoRn yazım tarzın olarak ünlemli cümleleri tercih ediyorsun ama virgül, nokta gibi diğer işaretleri kullanman duygularının açık anlaşılması için daha sağlıklı olur gerçekten, |KRONDOR| bunu demek istiyor, tabii o da sert çıkışmış olur tabii :), ama uzamasın hepinize yeni filmimde başrol vericem ona göre!?! :)) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|