AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Lord Of The Rings:Hayret Birşey!..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 25/11/2005 :  13:06:40  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
IVAN hocam çıkıcak filmini 4 gözle bekliyorum ve özür diliyorum :). Krondor, baba sende benim yazdığım yazıya dalga geçer gibi cevap yazmışsın biraz sinirlendim doğal olarak ama çok uzadı bu konu hakketen. ''Dikkatli Konuş!'' şu demek oluyor ; Laf mı soktuk gibisinden cümleler kullanırsan bende sana böyle küçük bir uyarı vermek durumunda kalırım. Nese tüm OS sakinlerinden özür diliyor, tekrarlanmamasını temenni ediyorum.

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

Ragnarok
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 08/12/2005 :  16:37:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba
LoTR ve Starwars sountracklerini bulabileceğim siteler konusunda yardımcı olursanız sevinirim...
Kitapla birebir örtüşmeyen pekçok noktanın olduğu konusunda hemfikirim.Ancak daha iyi nasıl yapılabilirdiki?
Bunu yazara yapılan bir saygısızlık olarak görenler varsa da ben katılmıyorum.Bence film gerçekten her yönüyle güzel...
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 11/12/2005 :  14:16:01  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Soundtrack larla ilgili ayrı bir konu açabilirdin ama yinede soundtracks.com a bir bak..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

Ragnarok
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 12/12/2005 :  11:46:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkürler;
Zaten forumun sonuna başında geçen konularla ilgili yorum yapmışım.Özellikle internet konusundaki acemiliğin buna sebep oldu.Farklı bir forum açma konusunda tavsiyen için de teşekkür ederim...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000