AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Hitman
 Hitman 1 Yardım 3. Bölüm
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

durqhe
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 21/09/2005 :  13:58:50  Bilgileri Göster  durqhe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler hitman1 de 3.bolumu gecemıyorum yardımcı olurmusunuz lutfen! 3.bolumde en son gorevı yapamıyorum 2 gundur ugrasıyorum ama beceremedım! place red dragons amulute inside in restorant yazıyo muskayı restoranta koymamı ıstıyo herhalde ama nereye koyacagımı bulamadım yardımcı olursanız sevınırıım

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 21/09/2005 :  14:35:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Önce red dragonu öldürüp mühür üzerinden aldıktan sonra,cesedini mazgalın içine atmalısın yani görünmemeli.Oyuna başladığında hızlı soldan koş red haritada göründüğünde geldiği yönü daha iyi anlarsın tam çöp kutularının orda hakla ve mazgalın içine cesedi at.Daha sonra lokantaya gir tabi bununda değişik yolları var(ahçı olup yemeği zehirlemen veya tuvalete silah sokman vs.bunlar oyunu silent assasin olmak için uğraşırsan gerekli:)red giysisi ile kapıdan direk silahsız girip yukarı kata çık ve adamın oturduğu masaya mührü koy yanlız adamı önce hakla hatırladıklarım bunlar arada atladıklarım olabilir.Umarım assasin olmak için uğraşıyorsundur;)kolay gelsin.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

durqhe
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 21/09/2005 :  15:17:40  Bilgileri Göster  durqhe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya o dedıklerın hepsini yaptım ve arabanın oraya gıttım sonra ekrana butun hepsini yapatıgımı gosterıyo ama bu bölümü sonra yeniden başlatıyo bıde assasin ne demek
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 21/09/2005 :  15:55:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Görevlerin hepsi bitince geçmen gerekiyor,belki yapmadığın bir görev olabilir.Dikkat ettiysen bölümleri bitirdiğinde bir takma ad alıyorsun,adları aklımda kalmadı ama eğer sadece öldürmen gerekli adamları öldürür ve hiç alarm çaldırmassan ve tabi kimseye kendini farkettirmessen o zaman Silent Assasin oluyorsun 12 bölümüde assasin olarak bitirdiğinde extra silahlar açılıyor:)Oyunları bitirdiğinde ekranda daha önce SA olarak yapamadığın bölümlere uğryıp tekrar deneyebilirsin.Oldukça zor ve kasıntılı bir işlem dikkatle etraftaki eşyaları kullanarak görevleri yapmalısın oyun içinde yaptığın başka bir manevra görmediğin başka bir demo ile sonlanabiliyor.Oyunda hatırladıklarım yer yer,SA için bayağı bir uğraşmıştım,normalde oyunu önüne hgeleni öldürerek bitirebiliyorsun ama öldürmen gerekli olanlar hariç hiç öldürmeden ve görünmeden zamanın varsa uğraş,şimdiden kolay gelsin.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 21/09/2005 :  16:03:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
geppettous sen öyle mi bitirdin ya bu imkansız gibi bişey sırf ormanlı 3 turda hatta 4 müydü kendini belli etmeden bitiremezsin

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 21/09/2005 :  16:22:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İmkansız değil sadece sabır ve zaman tabi gençlerde bu pek yok gibi:)benim gibi yaşlı gençler için ideal oyun.Aşağıda,zamanında biryerlerde yazdığım üç bölüm için örnek var.Oynayanlar için bir nebze fikir verii umarım.

Malikhane(At çiftliği):Hatırladığım kadarı ile.Başladığında hızla koş içeride bahçede ortada gizli mahsen kapısı var görmüşsündür ordan içeri ve hemen yukarı üst kata yatakta uyuyan uşağın elbisesini giy(anlattıklarımda görünmeme ve dikkat çekmeme ayrı bir olay olursa tekrar baştan:).Haritana bak yönleri iyi ayarlarsan mutfağın ordan kazan dairesine git ve kazanı kapat(yanlız önce yukarı çık banyonun karşı odasında zehir var onu al) kadın aşağı inecek hemen yukarı banyoda pencere gizli kapı aksiyona bas açılır(gözetleme yeri:)İçeride bekle adam yataktan dışarı çıksın git ve sütünü zehirle sonra banyodan tekrar git hızlı geç kadın sadece şok oluyor.Mahsene dikkat et ahçı şarap almaya gidiyor onun ikinci gitmesini zamala ve mahsende şarabı zehirle.
Bunlardan sonra hani zehir aldığın oda var ordan pencereden dışarı bahçe kapısından çık ve adamlara görünmeden ahıra orda en arkada anteni boz adamlar çıkınca odaya dal ve anahtarı al adamı kurtar(atlar önemsiz zamanlamayı iyi yaparsan)sonra sende hızla görünmeden exit yap:)Göreceli oldu fakat oynarken dediklerimi daha rahat anlarsın kolay gelsin SA;)

Gemi:İlk başladın kadınla konuş adamı oyalasın,arabaya alıcıyı yerleştir.İçeride arka kulisten bahçeye çık ve orda kapıyı açınca polislerin olduğu meydana çıkacaksın burası önemli iyi zamanlama yaparsan karşı kulübede polislerin soyunma odasında elbiseye ulaş(bu benim zorlu yoldu değişik olabilir barda işçiyi bayıltırsak malesef SA olmuyor iğne?:)Harita da sarı yanan ışıklara dikkat et her kulübede o ortama uygun elbiseyle ilerle gemiye bindiğinde onların elbisesi üstünde olacak durma içeri gir aşağıda bombayı deaktif et ve hemen kaptan köşküne koş en yukarı SWAT basınca kırmızı oraya geliyor elimine et ve bekle.Geminin ucunu düşenerek en sağından eğilerek ilerle en uca gelince bir nöbetçi var iğne:) ve orda iniş göreceksin dışarı çık mazgal ve ortama göre elbise değiştirme olayları ve exit:)Mantıklarını kapmaya çalış dene normal oyna save haklarını iyi kullan;)
Unutma dediklerimden ayrı bir çözümde olabilir.Kolay gelsin.

Son Bölüm:Bölüm başladı hızla koş SWAT gelmeden koridorun sağında odaya gir(asansör boşluğuna giden koridor)ordan balkondan karşı terasa atla çıkıntının arkasına saklan(aydınlık),haritayı aç swat hareketlerini takip et senin odaya girince diğer balkona atla ordan koridorun sonundaki elektriği kes hemen asansör boşluğuna git aşağıdan koridoru koş sırtı dönük polisi iğnele hemen içeri al yatağın arkasına sakla elbisesini giy,orda ikinci iğneyi al bunları yeterli zamanda yaparsan swat merdivenden gelmeden sen merdivenden aşağı iniyorsun kapıda arkaları dönük hemen sola iki askerin dönüp durduğu yerde mazgala gir haritaya bak çıkışın yol kenarı karşıya yürüyerek geçip(elbise aynı)kırmızı işaretli şefin arkasındasın uzaktan susturucu ile vucuduna(kafasına değil)ateş öldü hemen geri mazgala ordan askerlerin dolaştığı yere çık arka sokaktan uç bir yere geleceksin orda sırtı dönük maskeli(?)sağlık adamı var onu iğnele geri sokağa çek elbiseyi-anahtarı al ve mazgaldan ambulansın olduğu yere çık(yürüyebilirsin ama zor oluyor)ambulansa git ve arkana yaslan demo:)The End.

12 bölüm ve 12 SA olmak.Uzun uğraş:)
Oyun içinde SA bitirirsen bonus silah alıyorsun ve bu saklı kalıyor.Oyunun 12 bölümünü bitirdiğin zaman oyuna başladığın newgame yerinde current game diye bir yer açılacak buraya gir bitirdiğin bütün oyunları nasıl bitirdiysen göreceksin.Burdan silent olmadığın bölümü seç ve sana silahları seçme hakkı veriyor istediğin kadar:)Ama fazla işe yaramaz sonuçta o bölümü yine SA bitirmek istiyorsan susturuculu sniper bayağı güzel;)

Silen Assasin yolu alarm yok,kırmızı haricinde kimseyi öldürmek yok,öldürdüğünü kimse farketmeyecek vs. ve iğneyi öldürmediği için bir kritik yerde kullanma hakkın var bölümde nerde kullanacağını iyi düşün.Örneğin giyeceğin ortama uygun elbisesi olan adamı bayılt ve son bölümü Silent bitir tebrikler:)
Aşırı bunalırsan diğer bölüme geç bitirdiğinde o bölüme dönersin fikirler sonradan gelebilir.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000