|
| Yazar |
Konu  |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 20/10/2005 : 20:57:56
|
| Korku ve gerilim türündeki kitaplara başlamak istiyorum ama nerden başlayabilirim hiç bir fikrim yok :). Aklıma gelen isimler, Clive Barker, HP Lovecraft. Siz ne önerirsiniz? |
|
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 20/10/2005 : 23:48:38
|
| Lovecraft tabii ki. Clive Barker'ın Kabal'ını okuduk bir tek. Güzel kitap ama yazar hakkında yeterli bilgi vermiyor. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
Mérula Alba
Seçkin Üye

Turkey
İleti 660 |
İletim - 22/10/2005 : 01:52:52
|
| Yazarını hatırlamıyorum ama filmi falan da çekilmişti. Eğer filmini izlemediyseniz ilginizi çekebilir. Polisiye-Gerilim türünde "Kızıl Nehirler" |
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde |
 |
|
|
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 27/10/2005 : 23:09:13
|
stephen king :) nelerini söyleyenilirim christine,hayvan mezarlığı,o,mahşer en güzel kitaplarındandır. |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 06/11/2005 : 13:50:16
|
+1 bencede stephen king.ben bu dalda onun üstüne adam tanımam.bütün kitaplarını sıkılmadan okuyabilirsin.bildiğiniz gibi birçok kitabı sinemaya uyarlandı.ben kitaplarının koleksiyonunu yapmaya çalışıyorum ancak adama yetişemiyorum.sanırım ölmedende koleksiyonumu tamamlıyamayacagım Şiddetle tavsiye ederim. |
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
EmmaFan
Üye

İleti 394 |
İletim - 09/11/2005 : 23:34:48
|
| stephen kingi bende okumaya başladım kara kule 1 silahşor bitti 2 yi alacaktım...gittim kitapçıya 1,3,4,5,6,7 var 2 yok töbeeee...kara kule 2 yi nerden bulabilirim dewam etmek istiyom seriye:D |
Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|