|
| Yazar |
Konu  |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 25/10/2005 : 19:35:08
|
insanların fikirlerini savunma hakları vardır elbette, maalesef bu özgürlük o kadar ileri düzeydeki vatan hainliğine kadar uzanabiliyor, pamukyanamı kalmış kaç kişiyi katlettiğimiz, üstelik bunun kanıtını 1915 tan beri bulup çıkartamadılar, malta sürgünlerini iddaalarına kanıt bulamadığı için ingilizler loyf george'un bütüm muhalefetine rağmen serbest bırakmak zorunda kaldı, bilgi ünv. yapılan sözde ermeni konferansında pamukyan ve yandaşları toplandılar, karşı görüşü savunan bir bilim adamı bile çağırılmadı, bu toplantıdaki katılımcıların tamamı Gazi Ünv. deki toplantıya davet edildikleri halde mazeret bildirip katılamayacaklarını açıkladılar(hepside aynı saatte ishal oldular sanırım), tabi Gazide bilim adamdaları ellerindeki belgelere dayanarak konuşacaklardı, diğerleri gibi işkembeden atarak değil, gerçi hasan cemal gibi dedesi ermeni teröristleri tarafından öldürülen biri bile sesini çıkartmayıp hatta onlara destek verdiğine göre biz haksızız, nobelde hakkıdır bence artin pamukyanın, fikir özgürlüğüne dayanıp bu millete sövme özgürlüğü varsa benimde onun cenazesini görmeyi isteme özgürlüğüm var sanırım... vatan savunması söz konusu olunca etik, toplumsal, psikolojik değerleri düşünmek birazda aymazlık oluyor, istiklal mahkemeleri pamukyandan çok daha azını yapanları astılar hatırlarım... tabi şimdi başımızda bir Atatürk yok, isteyen konuşuyor, kimi ağzından kimi ......... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 25/10/2005 : 19:49:29
|
Başka insanların önceliklerini tartışmak bana düşmez, zaten tartışmak da istemem. Etik gibi konularda da ahkam kesecek durumda değilim. Dolayısı ile tartışmak istemiyorum, çekilirim bir köşeye. Dileyen beni "aymaz" diye niteleyebilir.
... |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 25/10/2005 : 23:10:57
|
| Deniz aymaz lafını sana söylemedim zaten, yetki sahibi olduğu halde bu yetkisini kullanmayan bir sürü beyzade ortalıkta dolaşıp ahkam keserken seni aymazlıkla itham etmek ağır olur, tartışma olsun diyede yazmadım tartışacak olsam bunu msn de yapmayı tercih ederim bende sadece düşüncelerimi yazdım, ayrıca kırıldıysan özür dilerim ama şahsından, yukarıdsa yazdıklarımın arkasındayım :) |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
|
Soldier
Üye

Turkey
İleti 304 |
İletim - 30/10/2005 : 10:44:20
|
| Ben Orhan Pamuk'un Türk olduğundan şüphe duymaya başladım. Bir insan böyle nasıl düşünebiliyor anlamıyorum.thakki1 e katılıyorum.Madem 1 milyon kişi katletmişiz 1 milyon 1 kişi katletsek ne fark eder... |
İmza atamadım, parmak bassam olur mu? |
 |
|
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 30/10/2005 : 12:34:58
|
| Orhan Pamuk'u savunmam, bu noktadan sonra kitaplarını almam -belki "neymiş bakalım bu adamın derdi?" diyerekten okunabilir-, özetle benim gözümde bitmiştir, benim için kaale alınmayacak bir şahsiyettir artık. Ama 1 milyon kişiyi katletmediğini savunduğun bir ortamda, "Madem 1 milyon kişi katletmişiz 1 milyon 1 kişi katletsek ne fark eder..." gibi cümleleri sarf etmek ne kadar doğru bir psikolojidir, ne kadar doğru bir mantıktır bilemiyorum. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|