AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 HiLe mi DeqiL mi ??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 29/10/2005 :  10:39:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Serhat gel senle akşam kapışalım necro yenebilio mu diye. Dün ayar anlatıyodun bugün devam et. ama ben de hafiften kılıçtan şüphe duymaya başladım çünkü o bir unique item. ve bir unique item üzerinde 6 soket olamaz bu kadar soket normal item lerde bulunabilir
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 31/10/2005 :  15:56:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Required Level: 29
+1 To All Skill Levels
Increase Maximum Mana 25%*
Adds 1-12 Lightning Damage
+20 To Mana
(Spawns In Any Patch)

Bu stone of jordan ın özellikleri bunlar da kill baal ın:
+7 to all skills
%107 faster run and walk
%107 faster cast rate
adds 152-509 poison damage over 10 seconds
+95 strenght
+95 dextery
replenish life +21
+220 to mana
increase maximum mana %53
+220 to maximum stamina
%235 extra gold from monsters
%107 better chance to getting magic items
+11 to light radius

3 tane bug oldu kill baaaaaal
Sayfanın En Üstüne Git

yamazaki
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 01/06/2006 :  01:24:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet arkadaşlar hepinize slm diabloyşa ilgili bir şeyler ararken burayı buldum ve gördüklerime inanamadım ve yorumlarada .

şöleki diablonun hiç bir versiyonunda hatta buglu dediginiz 1.9 da bile hiç bir şekilde hiç bir zaman o şekilde charm veye gf düşmez . böle bir şeyin olasılıgı yoktur . bunu iyi bir diablo oyuncusu zaten bilir . ayrıca bilginiz olsun diye sölüyorum diabloda 3 çeşit aq item vardır .

Normal Unique Item
Exceptional Unique Item
Elite Unique Item

gf de Elite Unique Itemdir özellikleride şöledir.

+(150-250)% Enhanced Damage
+ (2.5 Per Character Level) 2-247 To Maximum Damage (Based On Character Level)
+20 to Strength
+20 to Dexterity
+20 to Vitality
+20 to Energy
+80 to Life
50% Bonus to Attack Rating
Indestructible

bu özellikler her pacth için geçerlidir . kesinlikle deyişmez 1.9 da bile . yukarıdaki charm ve gf kesinlikle edittir . ve zaten hiç bir aq item +7 all skill vermez bugüne kadar hiç biryerde rastlanmadı çünki bu oyunu senelerdir oynuyrum battle net ve bir dünya serverde oynadım ama hiç bu şekilde gf ve charm görmedim . zaten göremeyizde . arkadaş üzerinde iyi çalışmış ve ortaya tam bir edit silah ve charm ortaya getirmiş .

ben çıkardım diyen arkadaşa sormak istiyorum gfyi nerden düşürmüş . gf yi çıkarma şansı çok düşüktür . ben günde 100 den fazla baal ,Pindleskin, Lister ,HellBovine yapamam ramen ve üzerimde %300 betterchangeyle gezmeme raman hala gf düşmedi . rune setleri bile daha tam toparlayamadım şuan elindede fury rune set bi kılıç var şimdide silence yapacam . nese yani resimden anliyacagım kadarıyla arkadaş bu gf yi baal dan düşürdügünü idda edecektir . ki kesinlikle yalan :D eyer düşseydi öle bişe buglu diye ben şimdi tanrı olurdum .

ayrıca arkadaşın düşürdügü gf nin dmglerine dikkat çekerim
One Hand Damage:(88-118)
Two Hand Damage:(58-115)
fark ettiyseniz tek elle tutulunca daha çok dmg vuruyo . tam bir saçmalıktır hiç bir zaman tek el çift elin verdigi dmgyi geçemez.yani edit

oysaki gf nin çıkması gereken dmg oranları şunlardır

One Hand Damage:(64-90) - (166-477)
Two Hand Damage:(147-206) - (291-652)

aradaki farkı gördünüz umarım
şimdiye kadar iyi diablocu olarak bişeler söledim birazda kendim olarak sölim.

lan neler gördük bölesini görmedim . yalanında bukadarı olur sen koskocaman gf yi (resimdeki şekli) edit deyilde neymiş bug dan dolayı 1.9 buglu deyildi bu bir .
2 1.10 ve 1.11 pacthleri oyun buglarını kapamak için deyil bonus pointler ve yeni item düzenlenmeleri için gelmiştir . bana 1.9 da bug var diyene insan gözüyle bakma hele bide gf çıktı diyene bug yüzünden itemin cinsi deyişmiş vay be biz diablo görmeyeli nasıl icatlar çıkmış bölelerini kayleye bile almican maf ettiniz canım oyunu yazıklar olsun

+7 all skill bulursam sölerim
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 27/07/2006 :  04:36:12  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ilk once bazi itemler patchlerle degisti evet.. Ancak godfather bildigim kadari ile onlardan birisi degil.

ikincisi rare charm yoktur diabloda. Eger o charmi legit kanitlarsan bana ben sana en az $10.000 verecek alici bulurum :) Gayet ciddiyim.

ucuncusu, unique itemler cok soketli olabilir. Mesela "rune master" unique ettin axe 4-5 soketlidir. Ancak godfather 6 soketli degildir...

Son olarak unique +3 all skills veren esya bilmiyorum. (runeword var, hoto gibi... unique yok) +3 sorceress skill filan ayri konu. Ancak +7 all skills? Ayni sekilde bu godfather'ide legit yani hilesiz olarak kanitlarsan, onada en az $10.000 a alici bulurum. Zaten baksana sen "Deadly strike" a. Yani bu hileyi yapan kisi diabloyu bilmiyor bir kere. 100% un uzeri etkisizdir, gereksizdir. Hic bir esya 100% un uzerinde vermez.

Elinde $20.000 kazanma sansin var, tek yapman gereken screenshotlari blizzard'a gondererek "legittir" diye onay alman, sonrasinda ise forumda bunu yayinlaman ve moderatorler herkesin gozu onunde tastikliyecekler. Eger legitse, emin ol verirler bu onayi, cunki oyunlarinda dehset bir hata var demektir, hatta sen onu intel yada AMD ye gonder derim. CPU'larin kontrolu artik elimizde degil. Baksana ne guzel hile yapiyorlar.. Yarin oburgun bize karsi savas acmayacaklari ne malum...

Bartuc, ikiside 100% hileli, hatta indestructible haricinde geri kalan her ozellik hileli. O vatandas, sadece seni degil burada hepimizi aptal yerine koymaya kalkiyor. Eger oyun konusunda bile yalan soyleyecek bir kisilige sahipse, ben sana kesinlikle ondan uzak durmani tavsiye ederim :)
Sayfanın En Üstüne Git

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 27/07/2006 :  13:06:49  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım eline sağlık çok güzel açıklamışsın.. fakat demişsin ki +3 all skill weren unique item yok demişsin. ben single oynarken hell de lord seis den çıktı.. ( dibloya giderken) +4 all skill weren bir mızrak..
istersen sana özelliklerini yazayım
ARIOC'S NEEDLE
HYPERİON SPEAR
two-hand damage:114 to 389
durability: 21 of 30
req dex:120
req str: 155
req lwl: 81
very fast attack speed
4 to all skills
30 incrased attack speed
227 enhanced damage
ingore target's defense
394 posion damage ower 10 seconds
50 deadly strike

istersen sana ss de gönderirim. ben sorcdan başkasıyla oynamıyom yani mızraklardan, ingore target falan, deadly strike bunlar nedir bilmem.. eğer değerli bişi bulmuşsam bana sölermisin.. şimdiden teşekkür ederim..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000