AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 HiLe mi DeqiL mi ??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 27/07/2006 :  23:32:44  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok, gerek yok SS'ye, haklisin :) Benim hatam, mizrak ve asalarla pek isim olmadigindan dolayi unutmusum ben bunu. Daha 2-3 gun once buldum 1 tane hatta, gerci +2 skills di benimkisi.
Eger ethereal ise ACT2 mercenary'ye verebilirsin, ancak ethereal insight bile daha iyi is yapar. Yani pek degeri yok bildigim kadari ile, genel bir oyun ac, satmaya calis mizragi, degerini ogrenirsin.

ignore target's defense = karsindaki hedefin defensi 0 mis gibi saldirir. Yani pek iskalama olayi kalmaz, vurdunmuda tam gucte vurur. Ancak bosslara karsi ise yaramaz. Championlara karsi ya hic calismaz yada yari gucte, emin degilim.

Deadly strike = 2 kat zarar vermek. yani sen 500 gucunde vurdu isen dusmana 50% DS oldugu icin yuzde elli sans 1000 zarar verebilme sansin var. Ancak bu sadece fiziksel zarar icin gecerlidir, yani zehir zarari cifte katlanmaz.

Hazir bu konuda iken elimde oldugu halde unutmusum. Ondal's wisdom asasi +4 skills veriyor. Ayrica baska bir asa var, ben hic gormedim bunu pek kullanilmiyor millet tarafindan ama +5 skills veriyor (cift elli) . Ondal's wisdom da ise yaramaz, tek kullanma sebebim, baal run yaparken. Cunki %5 daha fazla experience almani sagliyor :)
Sayfanın En Üstüne Git

bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 28/07/2006 :  09:31:36  Bilgileri Göster  bilalaydac'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
teşekkürler.. eline sağlık..
Sayfanın En Üstüne Git

bekir30
Üye

İleti 2

İletim - 29/04/2008 :  19:03:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar merhaba.baya bir süredir diablo 2 oynuyorum ve gayette zevkli.fakat anlayamadığım birşey var.bu 'light radius'ne oluyo önemli birşey mi?heryere herşeye baktım ama bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000