|
| Yazar |
Konu  |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 27/07/2006 : 23:32:44
|
Yok, gerek yok SS'ye, haklisin :) Benim hatam, mizrak ve asalarla pek isim olmadigindan dolayi unutmusum ben bunu. Daha 2-3 gun once buldum 1 tane hatta, gerci +2 skills di benimkisi. Eger ethereal ise ACT2 mercenary'ye verebilirsin, ancak ethereal insight bile daha iyi is yapar. Yani pek degeri yok bildigim kadari ile, genel bir oyun ac, satmaya calis mizragi, degerini ogrenirsin.
ignore target's defense = karsindaki hedefin defensi 0 mis gibi saldirir. Yani pek iskalama olayi kalmaz, vurdunmuda tam gucte vurur. Ancak bosslara karsi ise yaramaz. Championlara karsi ya hic calismaz yada yari gucte, emin degilim.
Deadly strike = 2 kat zarar vermek. yani sen 500 gucunde vurdu isen dusmana 50% DS oldugu icin yuzde elli sans 1000 zarar verebilme sansin var. Ancak bu sadece fiziksel zarar icin gecerlidir, yani zehir zarari cifte katlanmaz.
Hazir bu konuda iken elimde oldugu halde unutmusum. Ondal's wisdom asasi +4 skills veriyor. Ayrica baska bir asa var, ben hic gormedim bunu pek kullanilmiyor millet tarafindan ama +5 skills veriyor (cift elli) . Ondal's wisdom da ise yaramaz, tek kullanma sebebim, baal run yaparken. Cunki %5 daha fazla experience almani sagliyor :) |
 |
|
|
bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57 |
İletim - 28/07/2006 : 09:31:36
|
| teşekkürler.. eline sağlık.. |
 |
|
|
bekir30
Üye

İleti 2 |
İletim - 29/04/2008 : 19:03:46
|
| arkadaşlar merhaba.baya bir süredir diablo 2 oynuyorum ve gayette zevkli.fakat anlayamadığım birşey var.bu 'light radius'ne oluyo önemli birşey mi?heryere herşeye baktım ama bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|