AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Hitman
 Hitman Contracts The Wang Fou Incident Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

mert90
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 02/11/2005 :  10:33:13  Bilgileri Göster  mert90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Geppettous tarafından yazılan:

Pardon hatlar karışmış:) oyunların yapısı aynı olunca bölüm adına dikkat etmeden direk anlatmışım fakat farkettimki sana hitman2 den bir bölümü söylemişim(ordada arabaları patlatıyorduk)fakat gariptir benzerlik var sanırım:)neyseki çözmüşsün.Eğer bu sefer doğru bölümden bahsediyorsak ilk başladığında dikkat et haritayı aç ve kırmızı işaretin geldiği yöne koş bu adam Dragon çöplerin orda duracak hacet giderirken arkasından boğ ve üzerindeki işareti al,daha sonra cesedi mazgaldan aşağı at git ve lokantadan içeri gir masaya işareti koy adamı öldür ve arabaya gittiğinde ilk başladığın kıyafetini giy ve exit işaretine git.Sanırım Silent Assasin için uğraşmıyorsun oyunlar içinde değişik çözümler var ama biraz karışık ve zahmetli uğraşmak gerekiyor.Kolay gelsin sona yaklaştın:)

Benim oyunla ilgili bir problemim var.Daha önce oyunu silmiştim sonra dün tekrar yükledim sonra son save i açtım ama daha önceden olmadık bir şey oldu; oyun 2 yada 3 kat hızlandı(görüntüler) adamlar makinalı tüfek kadar hızlı yürüyo ben de sanki koşarmış gibi yürüyorum.Koşarken de çok hızlı gidiyo.Acaba bunun grafik ayarlarıyla bir ilgisi var mıdır?Yada Post...(tam olarak adını hatırlamıyorum) efektiyle?

Sith Sidious:Lord Vader can you hear me?
Darth Vader:Yes, Master?Where is Padme?Is she allright?Is she safe?
Sith Sidious:It seems in your anger you've killed her!
Darth Vader:What!?...I shouldn't have!...
...NOOOOOOOOOOOOOOO!!!!...
Sayfanın En Üstüne Git

b_lue
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 08/11/2005 :  16:32:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bölümde sana sniper veren şahsa gidirek dndan alıcaksın ve sonra çıkış kapısının köşesinde arabanın geçmesini bekliceksin.arabanın içindeki öldürmen gereken kişiyi öldürüp başladığın yere ğeri döneceksin

slmmmmmmmmmm
Sayfanın En Üstüne Git

dementor
Üye

Greece
İleti 115

İletim - 23/11/2005 :  16:30:07  Bilgileri Göster  dementor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Biraz daha ayrintili anlatirmisin daha gecemedim.

Saygilarimla Mustafa Mehmet
Sayfanın En Üstüne Git

King Arthur
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/11/2005 :  17:46:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O oyunu hiç oynamadım ama tekerleklere veya ön tampona ateş etmeyi denesene belki olur
Sayfanın En Üstüne Git

dementor
Üye

Greece
İleti 115

İletim - 01/12/2005 :  19:08:36  Bilgileri Göster  dementor'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O bolumu gectim.

Saygilarimla Mustafa Mehmet
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000