AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 Yabancı Dilde Eğitim-Önemli Lütfen Bakın
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 27/10/2005 :  09:17:26  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Maalesef aynı sorunları ben de yaşadım.
80'de ben ilkokula başladım. Yıllarca önümüze ne konduysa okuduk,öğrendik,ezberledik. Deneme tahtası gibi herşeyi denediler üstümüzde. Fakat görüyorum ki, sene 2005 olmuş hala Eğitim Sistemi oturmuş değil.
Çeyrek asır yahu. İnsaf be...
Sorumsuz, becereksiz ve kendini yönetmekten aciz yöneticiler yüzünden bu hale geldik.
Aslında işe bir de olumlu yönünden bakmak gerek, Milletvekili olmak için ilkokul mezunu olmanın yeterli görüldüğü bir ülkede eğitim adı altında bir şeylerin yapıldığına bile şükretmek lazım.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 27/10/2005 :  14:56:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hayır yani biyoloji falan pek ezber sormuyorlar sormazlar yani ezber olmaması lazım
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 27/10/2005 :  19:35:57  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Öncelikle fikirlerinizi belirttiğiniz için size teşekkür ederim.Ama bunun bir yolu olmalı.Yanlış anlamayın bir İngiliz düşmanı değilim sonuçta yabancı dil öğrenmek güzel bir olay ama bu şekilde...Şu anda okuduğumuz ingilizce kitabı sadece Amerikan tarihini anlatıyor ve onların(!)kahramanlıklarını, ülkelerine nasıl sahip çıktıklarını(!)Bu kültür emperyalizmine son vermek zorundayız ama nasıl?

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git

LORTH_ARAGORN
Üye

Turkey
İleti 52

İletim - 27/10/2005 :  19:49:01  Bilgileri Göster  LORTH_ARAGORN'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
atacan bak sen bu ingilizceyi öğrenmek zorundasın şahsen ben kendi dilimden başka dili sevmemde istememde ama günümüz şartlarına uyarak ingilizce öğrenmek zorundasın

ama bence onlar dersleri türkçe görseydi daha iyiydi neden biz dersleri ingilizce gördük onu anlamış değilim çok saçma ya

sen türksün göster ürksün!!!
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 27/10/2005 :  21:17:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Günümüz şartları İngilizce öğrenmeyi gerektiriyor; ancak Turgay'ın da dediği gibi artık bu kültür emperyalizmine döndü. Dilimize geçen onlarca yabancı kelime var; sokakta gördüğümüz tabelaların çoğunluğu yabancı dilde; gazetecilerimiz "planet, komputer" gibi ya İngilizce, ya da İngilizce'den bozma kelimeler kullanıyor, keza tartışma programlarında da Türkçe terimler yerine İngilizceleri tercih ediliyor... Sanki dinleyen herkesin İngilizce bilgisi var da... Bir de insanları bilgilendirmek için tartışıyorlar... Halkımız da bunları direkt kabul ediyor. Ne yazık ki milletimiz Avrupalılaşmayı, Avrupa'nın kültürünü, dilini vs. benimsemek sanıyor. Tren, kalkmadan önceki uyarı düdüğünü çalıyor; ama biz duymamazlıktan geliyoruz...

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000