109328 puanla 658. sıradayım. 8 tane de sömürgem var. Ancak oyunun "abileri" kafayı taktı bana. Filomu kaybedebebilirim her an. Hatta o gün, bugün bile olabilir. Bugün 20.000 Hafif Avcı ve 1400 Komuta ziyaretime geliyordu, buradayım dedim, geri çekti :) Online olmasam gidecekti tüm filo...
Oyunda bir şey yaptığım yok. Şu ana kadar saldırdığım kişi sayısı onu geçmez. Bakılmayan yerlere saldırıyorum; ama o da fazla değil. Puanımı bina, araştırma ve filo yaparak kazandım. Generalll kadar olmasa da öğrendik oyunu artık :) Tabii ayım olmasaydı biraz zor gelirdim bu duruma.
Senden korkan... :) Tamamdır. Uygun anda, uygun yerde kapıştıralım filolalarımızı. Ben de 7. evrendeki herkese savaş açıyorum. Bekliyorum hepinizi. İndirebilen indirsin :)
ok ozaman filo siralamasin da şuan 159. siradayım artik güzel bir savaş olsun ne diyimadil ve seviyeli :) eheeeh nasıl olsa 1.0 öndeyim sıra sende efet hade saldır bakayım:):):):))::):):):)
Eğer anıtlarım seni korkutuyorsa ozaman korkutucu sorular sormakdan vaz gecmelsin