AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ogame & Travian
 OGAME PAZARI
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 18

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/02/2006 :  20:45:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim de ağzım açık kaldı kendisine sormalı
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 06/02/2006 :  21:59:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
109328 puanla 658. sıradayım. 8 tane de sömürgem var. Ancak oyunun "abileri" kafayı taktı bana. Filomu kaybedebebilirim her an. Hatta o gün, bugün bile olabilir. Bugün 20.000 Hafif Avcı ve 1400 Komuta ziyaretime geliyordu, buradayım dedim, geri çekti :) Online olmasam gidecekti tüm filo...

Oyunda bir şey yaptığım yok. Şu ana kadar saldırdığım kişi sayısı onu geçmez. Bakılmayan yerlere saldırıyorum; ama o da fazla değil. Puanımı bina, araştırma ve filo yaparak kazandım. Generalll kadar olmasa da öğrendik oyunu artık :) Tabii ayım olmasaydı biraz zor gelirdim bu duruma.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

skypro
Üye

İleti 6

İletim - 06/02/2006 :  22:34:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
|KRONDOR|7.evrendesin bende ve sana savaş aciyorum buradan tum arkadaşlarina da evet cevap bekliyom en kisa zaman da cevapini istıyorum

Eğer anıtlarım seni korkutuyorsa ozaman korkutucu sorular sormakdan vaz gecmelsin
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 06/02/2006 :  22:38:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Senden korkan... :) Tamamdır. Uygun anda, uygun yerde kapıştıralım filolalarımızı. Ben de 7. evrendeki herkese savaş açıyorum. Bekliyorum hepinizi. İndirebilen indirsin :)

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

skypro
Üye

İleti 6

İletim - 06/02/2006 :  22:41:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ok ozaman filo siralamasin da şuan 159. siradayım artik güzel bir savaş olsun ne diyimadil ve seviyeli :) eheeeh nasıl olsa 1.0 öndeyim sıra sende efet hade saldır bakayım:):):):))::):):):)

Eğer anıtlarım seni korkutuyorsa ozaman korkutucu sorular sormakdan vaz gecmelsin
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 18 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000