Fenerbahçe zaten ligin tek otoritesi olacak bu gidişle, çünkü diğer takımlarda ciddi düşüşler var. Grek Anadolu takımları gerek GS,BJK çok kötü günler geçiriyor..
Gs çok kötü olduu için mi şu an 2. durumda??Doğru parasal sıkıntılar aşırı derece çok ama aşılamıcak die bişeyde yhok!!Bi arkadaş da teknik direktör kendini kanıtlamış diil dio.İlk 10 hafta takımı liderdi ama daa sonradan para sorunları ortaya çıktı takım düşüşe geçti buda Gerets diil yönetimin suçudur.Yemin ediyorm Gerets fb nin antrenörü olsaydı fb şu an ş.liginden elenmiş olmazdı!! Daum G.antep maçı sonrası şöle bi açıklama yapıo ''kadrom yetersiz''.Eh yuh sen f.bahçenin kadrosuna yetersiz diosan senin akıl sağlığından şüphe ederim.Bnce kadro çok iyi adamın istekleri bitmioki elindeki mevcut kadroyla yetinmei bilmio.Rüya takımı yaparsan beni geçir antrenörlüe bnde şampiyon yaparım takımı. Önmli olan zoru başarmaktır ama Daum kolay yolu seçmeyi tercih edio.Eğer dünya çapında bir yıldız gelip yinede avrupa'da başarılı olamazsa ozmn görücez Daum'u..
Galatasaray'ın para sorunu yeni çıkan bir mesele değil. Neredeyse senelerdir ekonomik sorunlar yaşıyor. Bu yüzden başarısızlıklarını parasızlığa dayandırmak mantıklı değil. Kondisyon düşüklüğü olabilir, motivasyon eksikliği olabilir; ama temel sorun para değil bence. Mesajın geri kalanına katılıyorum.
Kim şampiyon olur konusuna gelince... Görünürde yine Fener şampiyon olacak gibi. Bu yüzden oyum Fener'e :) Asıl cevaplaması zor olan, "ikinci kim olacak" sorusu sanrım. BJK olur gibi geliyor bana.