s.a. kardeslerim ben bu oyunu 2005 yılından beri oynuyorum ama online olarak oynuyorum ve gercekten oyuncu arkadas ortamı cok fazla guzel bır oyun ama bu sıra oyunun normalını oynamaya basladım zeplin balonlarının oldugu yerde takıldım icerden cıkan adamımı koruyamıyorum bana tarif ederseniz sevinirim bu oyunu bırakmak ıstemıyorum simdiden tesekkur ederim hepinize
Zeplin balonlarını hatırlamıyorum ama, içerden çıkan adamımızı korumak için yüksek bir kulenin tepesine çıkmamız gerekiyor. Ancak yukarıya çıkarken kimseye farkedilmemiz de gerekiyor aynı zamanda.
sagol timurlenk arkadasım senın bu oyunun profu oldugunu yazılarını okuduktan sonra anladım ama sana 1 sey sorım ben o bolumde surunerek duvardakı delıkten ıcerı gırmeyı denedım ama nobetcıler benı her defasında gordu ve alarm caldı birde bolume basladıgım yerdekı yıkık bınaya cıksam olmuyormu acaba oradan mı bahsedıyorsunuz oyunun bolumlerını gecen arkadasları gorunce oyuna devam etmek ıstıyorum ama yaklasık 2 3 aydır o bolumde takıldım :)) bilgilerin için sagol
arkadaslar ben bi bölumde takıldım katedralde alman subayını kurtardıgın bölumden sonraki bölum bölum kısaca şöyle:bölume baslıyorum benı cephane almam ıcın yonlendırıyor onları alıyorum sonra zırhlı personel tasıyıcı ile 4-5 asker gelıyor olmamı ıstedıgı yerden onları öluduruyorum sonra3. aşamada daha öncekı bölumlerde rus subayını öldurup tasıdıgım yere gıtmemı gösterıyor oraya gırıyorum bi kaç asker daha gelıyor onlarıda ölduruyom bi turlu oyunu gecemıyom mission failled yazıyor acil yardım edin