Bu oyun pek hpşuma gitmedi.Bu Tarzda en iyi online oyun bence SecondLife. Zaten bu oyununda "SecondLife"a özenilerek yapıldığı daha anasayfasından belli ama o kadar iyi olmamış. Ayrıca, bu oyunun amacı oyun oynamak değil. Farklı amaçları var... Online Oyunları iyi bilenlerin pek hoşlanmayacağı bir amacı var oyunun. Bu sebeple buna bir online oyundan ziyade farklı bir isim takmak gerekir.
Herkesin kendi düşüncesi tabi... Ama benim hoşuma hitmediğini ve kafamdaki online oyun kalıbına uymadığını beklirtmek isterim...
Ayrıca;
alıntı:marchlove tarafından yazılan:
başka bir oyun kardeşim,sanal hayat yaşıyorsun .....o senin dediklerine hiç benzemez bu oyun ..oyna gör kardeşim
Knight Online ve Onun gibi oyunlara kıyasla buna oyun bile denmez... Senin küçümsediğin Knight Online bence bu oyuna 10 Basar. Ben Knight oynamıyorum. Ama bir aralar oynadım. Analizlerimden yola çıkarak Knight Online gibi bir oyuna "senin bildiğin oyunlara benzemez" diye bir tabirle gönderme yapmanda hiç hoş değil diye düşünüyorum. Burada kimse kimsenin düşünce ve tarzına dil uzatamaz.
Ama bir konuda haklısın gerçekten bu oyun ( Artık Nasıl Oyunsa -Zihayet Adabı İçinde-) bizim bildiğimiz oyunlara benzemez...