AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Online Sanal Aşk
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

DengesizAyce
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 15/07/2006 :  03:40:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
humm ilginç bişeye benziyor denemeliyim aynen :D
Sayfanın En Üstüne Git

nomercy
Üye

Turkey
İleti 372

İletim - 15/07/2006 :  17:20:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence güzel diil arkadaşlar 10 üzerinden 3

Artık yeni charım

id:poyraz_29

lwl:62

görev:mage

itemler:full +8 kıyafet, +9 health takılar, +9 wizard

resim:http://www.uploadwire.com/out.php/t48_ads305z.bmp.jpg
Sayfanın En Üstüne Git

emoyasmin
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 20/07/2009 :  18:59:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bildiğiniz sanal bir oyun var mı arkadaşlar?
Sayfanın En Üstüne Git

Godjonshe
Üye

Turkey
İleti 145

İletim - 20/07/2009 :  22:16:02  Bilgileri Göster  Godjonshe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet var. :)

MSN Türkçesi
Yaşasın Türkçe!!!
Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 21/07/2009 :  07:50:48  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu oyun pek hpşuma gitmedi.Bu Tarzda en iyi online oyun bence SecondLife. Zaten bu oyununda "SecondLife"a özenilerek yapıldığı daha anasayfasından belli ama o kadar iyi olmamış. Ayrıca, bu oyunun amacı oyun oynamak değil. Farklı amaçları var... Online Oyunları iyi bilenlerin pek hoşlanmayacağı bir amacı var oyunun. Bu sebeple buna bir online oyundan ziyade farklı bir isim takmak gerekir.

Herkesin kendi düşüncesi tabi... Ama benim hoşuma hitmediğini ve kafamdaki online oyun kalıbına uymadığını beklirtmek isterim...

Ayrıca;

alıntı:
marchlove tarafından yazılan:

başka bir oyun kardeşim,sanal hayat yaşıyorsun .....o senin dediklerine hiç benzemez bu oyun ..oyna gör kardeşim

Knight Online ve Onun gibi oyunlara kıyasla buna oyun bile denmez... Senin küçümsediğin Knight Online bence bu oyuna 10 Basar. Ben Knight oynamıyorum. Ama bir aralar oynadım. Analizlerimden yola çıkarak Knight Online gibi bir oyuna "senin bildiğin oyunlara benzemez" diye bir tabirle gönderme yapmanda hiç hoş değil diye düşünüyorum. Burada kimse kimsenin düşünce ve tarzına dil uzatamaz.

Ama bir konuda haklısın gerçekten bu oyun ( Artık Nasıl Oyunsa -Zihayet Adabı İçinde-) bizim bildiğimiz oyunlara benzemez...

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000