|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 01/08/2009 : 22:32:10
|
@numlock1990
Bu konunun 2005te açıldığını göz önüne alarak bu oyunun SecondLife'a benzemesi durumundan ziyade bunun tersinin geçerli olduğunu söyleyebilirim.
2. olarak farklı olan amaç konusunda bizi aydınlatır mısın ?
KO ve onun gibi oyunlar derken MMORPG'leri mi kastediyorsun? MMORPG'ler arasında rpg ile alakalı tek şeyin level atlamak olduğu bir oyun da küçümsenir, kusura bakma da.. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244 |
İletim - 05/08/2009 : 10:49:59
|
Öncelikle Konu8nun 2005'te açıldığına dikkat etmedim. Bu hususta Secondlife ile ilgili düşüncemin Yanlış olduğunu kabul ediyorum.
Bu tarz oyunlarda karşılaştığım karakterlerin %70'i "Parayı basarım, Kızları düşürüm devamıda gelir..." Modunda.
Öyle ki second Life oynadığım zamanlarda tanıştığım bir karakter olan marchlove'ın niyetinin aynen bu olduğunu burada en iyi ben biliyorum herhalde.Aslında burada lafı marchlove'a çarpmak istedim.
Gelelim MMORPG hususuna. Bu konuda düşüncelerine kesinlikle katılmıyorum PaLaD1N. MMORPG tarzı oyunlarda Rpg ile alakalı tek şeyin "Level Atlamak" olduğu bir oyun ben şu ana kadar görmedim, duymadım.Varsa bile oynamadım.Zaten tek amacı "Level Atlamak" Kuramına bağlı bir oyunu oynamam. Eğer sen biliyorsan söyle. Bakalım o oyuna. Ama ben bilmiyorum. Zaten MMORPG'nin tanımın da böyle birşey yok ki. Amaç Level atlamak değil. En iyi hikayeyi oluşturmak... |
(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
|
 |
|
boğa cevap
Üye

Turkey
İleti 87 |
İletim - 06/08/2009 : 00:27:14
|
indirirdimde ben silah falan yokmuş napıım ayrıca mmorpg lere küçüm seyeceyene bundan daha eski oyunlar var ayrıca örnek sven coop 2000 lerden beri oynanıyo kimsede bilimi bizim serverde 8 kişi var 5 türk gerisi ing ve finlandia dan |
memeber since allah'ın bir günü.allah'ın bir ayı.allahın bir yılı.
hiçbirini bilmiyorum
bak okuma..okumasana.bak halaokuyorya.niye okuyosun.çeklan ogözlerini yazımdan anlatıcam tamamam ya ahmetdiye bir çoçuk varmış ölmüş gitmiş
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 09/08/2009 : 00:08:12
|
@numlock1990 "KO ve onun gibi oyunlar derken MMORPG'leri mi kastediyorsun? MMORPG'ler arasında rpg ile alakalı tek şeyin level atlamak olduğu bir oyun da küçümsenir, kusura bakma da.."
Önce bu cümleyi bir anla, sonra yaz. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
kadir485
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 10/08/2009 : 22:42:43
|
arkadşlar ben oyuna giremiyom nasıl giriliyo
|
kadir |
 |