AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Avrupa Kupaları???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

just_ne
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 24/12/2005 :  17:20:08  Bilgileri Göster  just_ne'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benimde amacım konu değiştirmek dğil ama senin yolladığın "Konuyla akalasız olacak ama" lafı konu değiştirmek için en büyük neden

GenC MetallisT
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/12/2005 :  18:58:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Boşver abi adamları üzmeyelim.Aslında önemli bişiy Tromso'yla son maçtaki alınan bir puan biz o puan sayesinde kaç ülkenin önüne atladık.Şaka bi yana Galatasaray'ın başarılarına laf yok(Bu lafımda ciddiyim UEFA Kupasını kazanan ilk takım oldukları için bi daha tebrik ederim.).
Sayfanın En Üstüne Git

scorpions
Üye

Turkey
İleti 186

İletim - 28/12/2005 :  16:20:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
FENERBAHCE!!!!!
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 28/12/2005 :  20:41:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
[quote]Rappier tarafından yazılan:

Fenerin olmadığı kesin (:
Konuyla akalasız olacak ama bu senede fenerli kardeşlerimiz avrupada boylarının ölçüsünü aldı. Maratona şampiyonluk parolasıyla çıkıp ilk turda rezil olmanın tadını Fenerli kardeşlerinden başkası bu kadar iyi bilmez herhalde. Açık konuşmak gerekirse Fenerli kardeşlerimin haline üzülüyorum takımlarına o kadar gönül veriyorlar ve her zaman her platformda destekliyorlar karşılığında aldıkları ortada... yazık valla.

heh kimin ezik olduğu belli oluyor.hem konuyu değiştirmemekten bahsediyosun hem de konuyla alakasız olduğunu bile bile fenere laf atıyosun.fenere bi garezin varsa aç bi konuda orda tartışalım.kupadan elenmiş bi takıma niye hala dil uzatılıyo anlamıyorum.
anşlaşılan taraftar olarak yaptığımız fedakarlıklar ve desteklerimiz çok garibinize gitti..biz sabretmeyi biliriz elbet bir gün bizimde yüzümüz gülecek, ama asla takımımızı terketmeyiz ve ona karşı cephe almayız.bence gerçek taraftarlık bunu gerektirir.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 30/12/2005 :  15:22:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
High neden celallendin bunu anlamış değilim. Öncelikle FB şampiyonlar ligine katıldığı son iki senedir başkanınızın ve yönetiminizin ve hatta taraftarın dilinden şampiyonlar ligi şampiyonu olacağızdan başka bir cümle düşmüyordu. Ama sonuçta 2 senedir elde ettiğiniz başarı ortada.
Benim FB'yi sevmediğimi buradaki herkes bilir. Bunun bana göre çok mantıklı sebepleri var. Ve ister kabul edin ister etmeyin bu ülkede hep çok konuşup her seferinde rezil olan tek bir takım var. Bilmem ismini söylememe gerek varmı. Önce icraat yapacaksın sonrasında konuşacaksın. Öyle fi tarihinden kalma 7-8 şampiyonluk üzerine yakın zamanda alınmış 6-7 şampiyonlukla ülkenin en büyük takımı olunmaz.
Ayrıca son olarak şunu belirteyim ben FB'li taraftarlara hep (buraya yazacak doğru kelimeyi bulması çok zor) gıpta ile bakıyorum (herhalde bu en uygunu). Neden derseniz bu kadar eziklik üstüne hala takımızını kucaklayabiliyorsunuz. Ama şöyle bir eksikliğinizde var onuda belirteyim.... söylenenlere hemen kanıyorsunuz. Birisi (ki bu genellikle yöneticiler yada başkan oluyor) çıkıpta bu sene şampiyonlar ligi finali oynayacağız diyor ve hepiniz bu sözlere inanıyor ve ona göre adapte oluyorsunuz. Artık böyle boş söylevlere inanmayın. FB'nin başarı alanı annemizin ligidir, trakyanın ilerisinde ülke sınırları dışında elde edeceğiniz tek başarı günü birlik galibiyetler ve sıkça alınan hezimetlerdir bunu unutmayın....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000