|
| Yazar |
Konu  |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 30/12/2005 : 23:19:43
|
Neden bu kadar FB düşmanısınız anlamıyorum. Bana bir tane takım söyle, şu an ve yakın zamanda Avrupa'da adından söz ettiren/ettirmiş olan. Sakın GS demeyin. Artık o iş bitti. Seneler öncesinin başarısı o. Önemli olan istikrarlı bir şekilde başarıyı sürdürebilmektir. FB Avrupa'da başarısız oluyorsa, bu FB taraftarlarını ilgilendirir; sizleri değil. Kimse, ülke puan kazanamıyor sizin yüzünüzden falan demesin. Kaçınız destekliyor Avrupa maçlarında FB'yi de, böyle konuşma hakkını kendinde görüyor? Son Avrupa maceramızdaki yorumları duyduk; inşallah yenilirler, inşallah rezil olurlar, Yunanlılar yense umursamam vs... Fenerbahçelilerin, yöneticilerin sözlerine inandığını iddia ediyorsunuz. Ancak bu inanma, kanma değildir. Herkes kendi takımının en iyi yerlerde olmasını ister. Taraftarlık, iyi zamanda da, kötü zamanda da takımını desteklemektir. Bunu da Türkiye'de Fener taraftarı kadar iyi yapan yoktur. Bir anlamda, Türkiye'de FB taraftarı dışında "gerçek" taraftar yoktur. Gerçek taraftarları istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz; ancak bu bilince sahip olanlar, eleştirilerinizden etkilenmeyecektir.
FB'nin sadece "annemizin liginde" başarılı olacağını söyleyenlere de sadece gülüyorum. Siz onu bile yapamıyorsunuz... |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
|
HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108 |
İletim - 31/12/2005 : 00:05:44
|
neden mi celallendim..yuhhh.sen gel benim takımıma ezik de bende sakin sakin oturayım dimi.siz sanki çok başarılısınız avrupada.hani nerde başarınızın devamı?nerde istikrar?siz daha kendi ligimizde başarı gösteremiyosunuz neyin havasını yapıyosunuz anlamış değilim hala.unutmayınki yıl 2005, gs = avrupada başarı sıfır = türkiyede başarı sıfır = transfer sıfır = yönetim sıfır. daha neyi ispat etmeye çalışıyosunuz.rezilliğiniz ortada.işte gs bu.ee bizim avrupada sıfır çektiğimizden söz ediyosunuz.acaba sizin kaç sıfırınız var hiç saydınız mı?haha.hiç sanmıyorum.siz ancak ona buna yok şike yaptı, yok hakemi satın aldı gibi iftiralar atarsınız.önce yerlerde sürüklenen donunuzu toparlayın sonra bizimle rekabet edin. iyiki bi kupa aldınız her seferinde onu ön plana çıkarıyorsunuz. işte görmemişin kupası olmuş...... gerisini bilirsin.nerde kaldı alçak gönüllülük?sizinki sadece görgüsüzlük başka bişey değil.
"söylenenlere hemen kanıyorsunuz. Birisi (ki bu genellikle yöneticiler yada başkan oluyor) çıkıpta bu sene şampiyonlar ligi finali oynayacağız diyor ve hepiniz bu sözlere inanıyor ve ona göre adapte oluyorsunuz. Artık böyle boş söylevlere inanmayın." demişsin.bu da ne kadar dar görüşlü olduğun anlamına geliyor.ne yani kupayı kazanmak allahın emrimidir?onlar boş laflar da değildir.sadece idealdir.hedeftir.futbol bu ne olacağinı kim kestirebilir ki.başarısızlıkmıdır bu.futbol her zaman kazanmak demek midir.takım ruhu ve mücadelenin de futbolun yapı taşlarından olduğunu ne yazıkki unutuyorsunuz.hem biz annemizin liginde oynuyosak ve başarılıysak siz nerde oynadığınızı sanıyosunuz?babanızın liginde mi? neden yine kupalar da başarınız yok bi onu söyle bana.sen düşünürken ben sana söyliim.aslında o başarı sizin değil fatih terimin başarısıydı.yani tek bir adama bağlı bi başarı.doğal olarakta fatih terim gittiğinden sizinde havanız söndü.farketmediyseniz gözlerinizi açın artık.aslan kedi oldu.avrupanın en küçük takımının bile sizden çekincek durumu kalmadı artık.siz kupanıza sarılıp kendi kendinizi avutun artık :)))))seneye tv den izlersiniz bizi..
|
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
M.Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
just_ne
Üye

Turkey
İleti 84 |
İletim - 31/12/2005 : 20:25:55
|
Peki FB Avrupa'da 0(sıfır) çekti diyenlere söylüyorum: FB Avrupa'da sıfır çektiyse gs'de hazine de sıfır çekti.... ve hala neden ligten çekilmiyolar anlamadım |
GenC MetallisT |
 |
|
|
umutcanuguz
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/01/2006 : 16:01:36
|
alıntı: Ve ister kabul edin ister etmeyin bu ülkede hep çok konuşup her seferinde rezil olan tek bir takım var. Bilmem ismini söylememe gerek varmı. Önce icraat yapacaksın sonrasında konuşacaksın. Öyle fi tarihinden kalma 7-8 şampiyonluk üzerine yakın zamanda alınmış 6-7 şampiyonlukla ülkenin en büyük takımı olunmaz.
Sizin o Riva Profesi ne durumda?   |
 |
|
|
Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905 |
İletim - 01/01/2006 : 18:09:07
|
alıntı: just_ne tarafından yazılan:
Peki FB Avrupa'da 0(sıfır) çekti diyenlere söylüyorum: FB Avrupa'da sıfır çektiyse gs'de hazine de sıfır çekti.... ve hala neden ligten çekilmiyolar anlamadım
Seninde aklın fikrin parada.Geçen konudada UEFA kupasını satın diodun.Paradan daha onmli şeler de vardır.Fenerde para varda noluo madem o kadar para var nie elendi şampiyonlar liginden?? |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|