Merula Alba eminimki seninde en azından üniversite yıllarında yazılmış bir kaç hikayen verdır.Belki de yazmaya devam edyorsundur(zaman buldukça tabii).Bu hikayelerini bizlerle payşaşırsan çok sevinirim.Major ve Selo gayet güzel yazıyorlar.Açıkçası ben onlar gibi bir hikaye yazmaya ne cesaret edebilirim ne de becerebilirim :)ikisini de tebrik ediyorum.Ama sende bir hikaye yazarsan kültür ve sanat forumunun canlanacağına inanıyorum. Saygılar.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
ahaha hayır malesef yok. Üniversite yıllarında kitap ve şiir tahlilleri yapmaktan olsa gerek (belki de mazerettir bu) yazmaya fırsat olmadı. Eğer bu bir mazeretse yazmaktan korkuyor olabilirim. :D Cesaret edemedim belki de :)
Evet, major ve selo güzel yazıyorlar. Yazdıkları bu hikâyeyi, dersine girdiğim öğrencilere okumaları ve incelemeleri için verdim. Hepsi çoğaltıp okuyorlar şu an.
Benim hikâye yazmama gelince, şimdiye kadar bir tek cümle bie yazmadım hikâyeye başlangıç çerçevesinde. Yazacak cesareti kendimde bulurum belki ilerleyen zamanlarda. Umuyorum yani...
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde