AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİ EFSANELERİ
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 03/01/2006 :  08:39:21  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Efsane olmasa da bu da benden; Üniversitede İngilizce dersine giren hocamız o kadar sert ve prensipleri olan biriydi ki, sınav sırasında kesinlikle konuşmak ve soru sormak yasaktı. Kuralları ihlal eden eden direk ''0'' alıyordu.
Bir gün yine sınavdayız ısrarla elimi kaldırıyorum ve soru sormak istiyorum, çünkü sorulardan biri yanlıştı ve kesinlikle emindim.
Israrlarıma dayanamayan adam bana söz verdi ama dedi ki ''gereksiz bir şey söyleyeceksen direk kağıdını alırım ve 0 veririm'' dedi.
Ben de '' eğer gerekli bir şeyse söyleyeceklerim 100 verecek misiniz? '' dedim. Kendinden emin ya hemen kabul dedi. Tabi soruyu inceleyince yanlış olduğu ortaya çıktı ve ben 100'ü aldım.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 03/01/2006 :  11:54:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
vayy be keşke bizde de öyle hocalar olsa.bizde sınavda tonlarca yanlış buluyoruz ama kendine güvenen hocalarımız yok ki :) kesin senin bahsettiğin hoca profösördür, genelde böyle havalı oluyorlar.hele bizde bazıları var ki nerdeyse öğrenciden nefret ediyorlar.
Pardon!biraz konu dışına çıktım galiba :)

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000