AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Turkish-i Oyun'dan OYUN HABERİ
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

nkcoskun
Üye

İleti 114

İletim - 06/02/2006 :  15:44:17  Bilgileri Göster  nkcoskun için bir ICQ İletisi Gönder  nkcoskun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır.asla öyle bişey değil...eğer siteme gelicek olursa hayal kırıklığına uğratmamak yerine burdan haberimi veriyorum...biliyosun yalan haber iyi değildir...
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 06/02/2006 :  17:42:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ankarada bir grup genç toplanıp HÜKÜMDAR SENFONİ diye bi oyun yapmışlar...Bu ayın levelında 6 sayfa röportaj var...

Bunun konun ile ne alakası var peki? Böyle davranarak mı hayal kırıklığına uğratmamaya çalışıyorsun?

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

nkcoskun
Üye

İleti 114

İletim - 06/02/2006 :  19:16:41  Bilgileri Göster  nkcoskun için bir ICQ İletisi Gönder  nkcoskun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır milletin oyun projelerinden haberdar olmasını sağlıyorum...KRONDOR gözünü sevim kavge etmeyelim...
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 06/02/2006 :  22:24:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kavga için uğraşan kim? Sanki biz sizinle tartışmaktan çok zevk alıyoruz. Konun ikide bir ön plana çıkıyor ve içeriğinde değişen adam akıllı bir şey olmuyor. Ben de bundan rahatsız oluyorum. İlgili yerlere konu açarak bilgi verebilirsin.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

nkcoskun
Üye

İleti 114

İletim - 07/02/2006 :  10:00:11  Bilgileri Göster  nkcoskun için bir ICQ İletisi Gönder  nkcoskun'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ilgili yerlere dediğin nereler?
tabi sizde kavga için uğraşmıyorsunuz tabi.
bir de ozman adam akıllı değiştireceğim zaman düzenlerim konuyu...
mesela türk oyun sektöründen 5 haber gibi...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000