AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sağlık
 1 tablet C vitamini = 1 Kasa portakal
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 11/01/2006 :  13:02:29  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet arkadaşlar bir sorum var.
Sizce vitamini tablet olarak mı tüketmek daha iyi yoksa doğal yoldan (meyve sebze yiyerek)mı daha iyi?

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 11/01/2006 :  13:51:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tabiki sebze meyve yiyerek vitamini almak daha iyi.vitamini tablet olarak aldığında sadece vitamin almış oluyosun ve doğal olmuyor.meyve sebze tükettiğinde ise sadece vitamin almakla kalmıyor aynı zamanda diğer organlarında bundan faydalanıyor.örneğin posalı gıdalar bağırsağın normal ve dengeli çalışmasına yardımcı oluyor.bu yüzden ben herzaman doğal ve kaliteli olandan yanayım.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

DeMoN_HuNtEr
Üye

Turkey
İleti 356

İletim - 11/01/2006 :  16:08:24  Bilgileri Göster  DeMoN_HuNtEr'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benim önüme 1 kasa portakal ve 1 tablet c vitamini koysalar vitamini yerim

Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz?
Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim.
Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Sayfanın En Üstüne Git

FaTaL_ErRoR
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 11/01/2006 :  17:44:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Her şeyin fazlası zarar olduğu için vitamini yerim. 1 kasa portakal çok fazla ama 3-4 tane portakalmı,vitaminmi desen tabiki portakalı seçerim. çok daha lezzetli ve doğal :D
Sayfanın En Üstüne Git

keeperman
Üye

Turkey
İleti 225

İletim - 11/01/2006 :  19:00:10  Bilgileri Göster  keeperman'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Doğallık herzaman daha iyidir.Hele kendin yetiştiriyosan çok daha iyi olur.Becede en iyisi doğal hali ama 1 kasa portakalı görünce üşenir tableti seçerdim.

Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!
Sayfanın En Üstüne Git

kara huvari
Üye

Turkey
İleti 128

İletim - 11/01/2006 :  20:11:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bir portakalın her gün bi kişiye yettiğini düşünüyorum herkesin deiği gibi fazlası zarar ben doğal olu tercih ederim

binerlerce yıldızlar her gün gözükür akşam yıldızya gökyüzünde
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000