Evet arkadaşlar bir sorum var. Sizce vitamini tablet olarak mı tüketmek daha iyi yoksa doğal yoldan (meyve sebze yiyerek)mı daha iyi?
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
tabiki sebze meyve yiyerek vitamini almak daha iyi.vitamini tablet olarak aldığında sadece vitamin almış oluyosun ve doğal olmuyor.meyve sebze tükettiğinde ise sadece vitamin almakla kalmıyor aynı zamanda diğer organlarında bundan faydalanıyor.örneğin posalı gıdalar bağırsağın normal ve dengeli çalışmasına yardımcı oluyor.bu yüzden ben herzaman doğal ve kaliteli olandan yanayım.
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
benim önüme 1 kasa portakal ve 1 tablet c vitamini koysalar vitamini yerim
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
Her şeyin fazlası zarar olduğu için vitamini yerim. 1 kasa portakal çok fazla ama 3-4 tane portakalmı,vitaminmi desen tabiki portakalı seçerim. çok daha lezzetli ve doğal :D
Doğallık herzaman daha iyidir.Hele kendin yetiştiriyosan çok daha iyi olur.Becede en iyisi doğal hali ama 1 kasa portakalı görünce üşenir tableti seçerdim.
Beni sevmek yürek ister;bilmiyorsan sevmeyi taşıma o yüreği!!!