|
| Yazar |
Konu  |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 12/01/2006 : 15:16:47
|
Arkadaşlar, üniversite sınavına girecekler için, hangi bölümü kazanmak isterdiniz ve hangi üniversiteyi?(Üniversitede okuyor olanlar okudukları bölümü ve üniversiteyi belirtirlerse iyi olur :D)Ayrıca mezun olanlar için de aynı şeyler geçerli
Ben şahsen Ankara'da Hacettepe Üniversitesi TIP bölümünü kazanmak istiyorum |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
|
|
izeto
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 12/01/2006 : 18:06:27
|
| Bende Boağziçi tıp |
 |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 12/01/2006 : 18:43:05
|
Boğaziçin de tıp var mı???
İtü, marmara bilgisayar mühendisliği
Hacettepe tıp...
Sebep türkiyenin en iyi üniversite carting klüplerinin bu üniversitelerde olması:) |
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 12/01/2006 : 18:56:47
|
TIP gerçekten de ideal bir bölüm, günümüz dünyamızda insanları kahreden hastalıklara çözüm bulması en büyük avantajlarından biri TIP ın zaten amaçlarından biri de insanların en sağlıklı biçimde yaşamasını planlamak.Yalnız diğer bölümlerden farkı hayatın boyunca okumak olmandır, gerçi okumaktan ne zarar gelir ki..
|
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
|
izeto
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 12/01/2006 : 19:07:38
|
| Pardon Generalll sen nerden biliyorsun olup olmadığını? |
 |
|
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 12/01/2006 : 19:12:20
|
| izeto,Generalll arkadaşımızı bırak tüm herkes bilir Boğaziçi'nde TIP Fakültesi olmadığını, biliyorum iyi niyetlisin biz de isterdik böyle güzel bir üniversitede TIP Fakültesinin olmasını ama üzgünüm gerçekten yok. |
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|