AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 Üniversitede Hangi Bölüm?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

izeto
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/01/2006 :  19:14:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O zaman özür dilerim.Öğretmenim demişti o yüzden.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 12/01/2006 :  23:49:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben Süleyman Demirel Üniversitesi Kamu Yönetimi 3.sınıftayım.S.D.Ü. 1992 yılında kurulan, köklü bir üniversite olmamakla birlikte hızlı gelişme göstermiş.Eğitimin ve hocaların kalitesinden memnunum(en azından kendi fakültem için).Ayrıca S.D.Ü. teknik üniv. olma yolunda.Şehirde tam bir öğrenci şehri.Pek gelişmiş olduğu söylenemez ama geçinmek kolay :)Bence tercihleriniz arasına koymayı düşünmelisiniz.Daha fazla ve ayrıntılı bilgi için www.sdu.edu.tr

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 13/01/2006 :  10:40:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben odtü bilg. mühendisliğni hep hayal ederim fakat babamın arkadaşının odtü mak. müh. okurken ders çalışmak için evden çıkmamak uğruna kaşlarını aldırdığını ve okuldaki kimyacımızın(odtüden mezun) kafasında bit araması sonucu odtüden soğudum derslere acayip çalışılması lazımmış orda fakat şu an 9 eylül ve uludağ üniv. çok iyi bir yer gibi geliyor

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 13/01/2006 :  11:13:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Nereyiden daha önemli olan hangi meslek dalıdır bence.
Geleceğinizi planlarken belli ünv'lerin belli bölümlerine odaklanmaktansa geleceği olam meslek dallarına yönelmenizde fayda var.
Mesela bazı bölümler var, mezunlarına %100 iş imkanı sağlıyor. İşsiz ünv mezunları ordusuna katılmaktansa bu tip bölümleri seçmekte fayda var. Geleceğinizi biçimlendireceğiniz bir dönemde tüm olasılıkları göz önüne alıp ona göre hareket etmekte fayda var.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 13/01/2006 :  13:34:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet rappier doğru söylüyor.üniversiteden çok önemli olan bölüm.hangi üniversiteden mezun olursan ol bölümün iş imkanı sağlamıyorsa hepsi boş.benim kuzenim odtü fizik bölümünden iyi bir derece ile mezun ama şu an ingilizce öğretmenliği yapıyor.varın gerisini siz düşünün.kendisi işi olduğuna şükrediyor.iş imkanı olan bölümlerde de seçenekler çok fazla değil.malesef ülkemizde iş yok işsiz çok.bu yüzden üniversitede kendinizi her yönden geliştirmeye bakın.bir çok kişi üniversiteyi lise gibi okuyor.bu yüzden kendinizi geliştirmeniz sizin için büyük avantaj olur.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000