AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad Online Genel Yardımlaşma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 82

secomavs
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 19/05/2006 :  21:45:36  Bilgileri Göster  secomavs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar ben yenı uye oldum bu sıteye ben babel de 15 lvl ım ama bı tane daha uyelık acmak ıstıom ve bunu xian da accam bana yardım etmesını ıstıom angelspell ın

seco
Sayfanın En Üstüne Git

secomavs
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 19/05/2006 :  22:15:28  Bilgileri Göster  secomavs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadasım en kısa zamanda msj at bu sıteye ben bakcam ve o server da kac lvl oldun benı kac saatte 20 lvl fln yaparsın soyleyebılırmısın sımdıden saol

seco
Sayfanın En Üstüne Git

SafaX
Üye

Turkey
İleti 136

İletim - 20/05/2006 :  21:15:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar, şahsi fikrim oyunu Knight'la kıyaslarsak gereq görüntü kalitesi, gereqse zewki açısında çok daha üstün olduğu. Tek kıllandığım nokta pm olayı. O da oyunun diil benim suçum, nasıl pm atılacağını söylerseniz sewinirim. Ayrıca dewamlı oynayanlar varsa 3 gündür giremiyorum. Ad ve şifremi yazıp connect diince disconnect verio. Acaba size de oluyo mu ve nedenini (nasıl gidereceğimi daha doğrusu) biliyor musunuz?
Sayfanın En Üstüne Git

hagi08
Üye

Turkey
İleti 1332

İletim - 21/05/2006 :  12:34:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla bu oyun ii ye benziyor ama ne biliyim üşeniyom biraz oyunu öğrencemde sonra oynıycamda daha oyunun %10 biliyom ne biliyim belki sonra başlarım ama süper bir oyuna benziyor

http://img201.imageshack.us/my.php?image=thebufferyu8.png
http://img299.imageshack.us/my.php?image=buffermk3.png
http://img71.imageshack.us/my.php?image=20071152177xd7.jpg

Sayfanın En Üstüne Git

angelspell
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 21/05/2006 :  15:53:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
secomavs tarafından yazılan:

arkadasım en kısa zamanda msj at bu sıteye ben bakcam ve o server da kac lvl oldun benı kac saatte 20 lvl fln yaparsın soyleyebılırmısın sımdıden saol

Ben şu an lvl 33 olarak devam ediyorum. Ancak hatırlatmalıyım arkadaşlar, bu oyunda 'Knight Empire' gibi party yapıp kolayca kasılmıyor. Yani herşeyi bileğinizin hakkıyla yapacaksınız. Ama yok ben uğraşmak istemiyorum diyenlere tekrar söyleyeyim; karakterimi satışa çıkardım. Almak isteyen olursa buraya yazabilir. Mod. umarım bu hareketime kızmaz. Karakterimin özelliklerini daha önce yazmış olmam lazım. Önceki sayfalara bi göz atın.
Bir de, bir arkadaşımız Silkroad'ı Knight Empire'la karşılaştırmış. Ben böyle bir karşılaştırmayı kabul etmiyorum. Çünkü ikisinin sistemleri bambaşka. Knight çok daha hareketli bir oyun. Onun bende apayrı bir yeri ve zevki var. Silkroad ise daha güzel görüntülerle bezenmiş, daha yavaş ama zevkli bir oyun. Yine de herkez düşüncelerinde özgür

angelspell, god bless you
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 82 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000