Arkadaşlar, şahsi fikrim oyunu Knight'la kıyaslarsak gereq görüntü kalitesi, gereqse zewki açısında çok daha üstün olduğu. Tek kıllandığım nokta pm olayı. O da oyunun diil benim suçum, nasıl pm atılacağını söylerseniz sewinirim. Ayrıca dewamlı oynayanlar varsa 3 gündür giremiyorum. Ad ve şifremi yazıp connect diince disconnect verio. Acaba size de oluyo mu ve nedenini (nasıl gidereceğimi daha doğrusu) biliyor musunuz?
pm atmak için, adamı ress'lemek için, PK olmak için SHİFT tuşuna basılı tutup karakterin üstüne tıklamanız yetecektir.
yalnız diosun ya bunda party yapılıp kasılmıo hıc ole deıl cunku ben arkadaslarla oynarken benden yuksek lvl lı adamlar bı yaratık kesıo (benım kesemedıgımden ) bana cok fazla ex gelıo senınde 33 lvl oldugunu dusunursek benı hemen 20 fln yaparsın buyuk seyler keserek doru delı mı
alıntı:Ama yok ben uğraşmak istemiyorum diyenlere tekrar söyleyeyim; karakterimi satışa çıkardım. Almak isteyen olursa buraya yazabilir. Mod. umarım bu hareketime kızmaz.
evet el atmadığım oyun kalmayacak herhalde:) buna da başlıyorum bir link gördüm diğer konuya yönlendiriyordu. orada beyaz güvercin lvl 10 okçu,lvl 30 şahin gibi bir cümle vardı bu oyunda okçu olabiliyor muyuz? 2 karakter açmayı düşünüyorum kılıçlı bir huınter ve okçu bir thief oyunu indirme linkini gördüm şu an iniyor ama hangi server'a gireyim? siz nerdesiniz? eşya yardımı istemiyorum kesinlikle kendi ayaklarım üstünde durmaddığım oyundan zevk almam ama party yapabilirz
oyun bende bazen çok iyi çalışırken bazen -özellikle son zamanlarda- çok ağır-ötesi çalışmaya başladı. git dedikten yarım saat sonra gidio. Bi bakmışım ki kesiliyorum. Karşı sıldırı dediğimde öldükten sonra merkezden koşmaya başlıo. Nedendir, nasıl aşarım? ram ve lag didiler. Ram 1024MB, lag nedir bilmiom :) Tawsiyeniz var mı? çünkü bu oyunla tanıştığımdan beri Knight'a olan ilgim acayip bir biçimde azaldı ve devam etmeq istiyorum!