bende oynamayı düşünüyorum ko nun serverı yüzünden
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
arkadaş 13 dolar diyor ben para veremem veremessem oynayamazmıyım
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
evet silkler normal olarak 13 dolar. ama şöyle bi'şey var. zengin abd'li emmiler alıyor 3 kilo 1 milyon hesabı silk pazarlığı yapıyorlar. örn. 1.5 m 100 silk . adama dion çok bu sen 1.2 yap bak nasıl alıyom. o 1.3 yapıyor kapıyorsun dün yeni server tibette 500k ya 150 silk veriyord uama ben daha 100k yı zor topladım:'( gri kurt 1 milyon beyaz kurt 130 silk. gerçek parayla alınan kurt daha ucuz olacaktı:(
ha bir de şöyle birşey var. oyunda sürekli kervan kaldırıp para yaparsınız 1 günde 500k gibi . sonra silk alırsınız. 7$ a silk gibi siz de satarsınız. oyundan hem zevk alırsınız hem ticari saygınlığınız artar hem de para kazanırsınız;)
sakın ama sakın silk trade ve ya tezgaha konulamaz sen yolla bana postadan şu kadar para ben yollarım sana mesajlarına inanmayın n00b scamidir. hele başlangıçtaysa canınız yanar
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011