|
Yazar |
Konu  |
spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141 |
İletim - 27/08/2006 : 11:38:51
|
ya ozaman yattı iş silk ne işe yarar ki para veriyoz |
Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar. |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 27/08/2006 : 14:15:24
|
ii de oynayamazsın diyen olmadı ki ^_^ silk ile beyaz kurt alabilir saldırtabilirsin, exp artırıcı kağıt alırsın, astral denilen upg yaparken +4 ten sonra başarıszı olduğunda +4 te sabitlemeyi sağlayan şeyi alırsın, maymun ya da sincap alırsın(kendi envanterlerine sağda solda gördüğü ne varsa doldururlar toplama derdinden kurtulursun), avatar alırsın manyak ve small eyed ghost var güzel. hatırladığım bu kadar oyunda f10'a basark itemleri görebilirsn |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 27/08/2006 : 18:31:41
|
Arkadaşlar oyuna yeni başlayacağım ben öncelikle Fırat hangi server dasın?Şu anda ''client''i indiriyorum. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 27/08/2006 : 20:46:57
|
tibet. lv 17'yim stolen sword ve black tiger questlerini yapıyorm. herbi de götürcem elim değmişken 18 olurum zaten bu questlerden. sonra chakji eye ve white tiger skin |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 27/08/2006 : 20:55:10
|
Fırat o iş hallolunca ''messenger''i aç.Yarım saate Silkroad'dayım. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|