AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad Online Genel Yardımlaşma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 82

The_RecruiT
Üye

Turkey
İleti 1433

İletim - 28/08/2006 :  14:46:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler ben oyunu indirdim ID adresi aldım ama hep dc weriyor neden olduğunu bilen warmı
Sayfanın En Üstüne Git

hozaan
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 29/08/2006 :  12:03:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
akadaslar ben biraz yeniyim ve bicok konuyu kacırdım. suan 12 leverim ve olıpus kanalındayım ama 2gündür oyuna giremiyom. sitede bi sorunmu var? bilgisi olan biri varsa cevap bekliyom herkese kolay gelsin

hozaan
Sayfanın En Üstüne Git

hozaan
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 29/08/2006 :  12:16:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bi sey daha sorucam bilgsayarımı yeniledim simdiki makinamda anakart intel ddr22,8 anakart üzerine kinston 512+512 islemcim ve ge force 6600 512 ekran kartı kullanıyom silkroad'ı yeniden indirecem ama hangi ekleri indirmem gerekiyo blmiyorum yardımlarınızı bekliyorum bu arada virüs programım tambir kahır oldu bitürlü online oyun oynayamıyorum,(virüs programım KASPERSKY)NE YAPTIYSAM DÜZELTEMEDİM bu konudada ip uclarına ihtiyacım var. hersey için simdiden tesekkürler.

hozaan
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 29/08/2006 :  20:20:09  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
kaspersky kullanmadım ama fire wall özelliğini kapatarak girebilirsin diye düşünüorm. silkroad'da istersen orduların kullandığı süper bilgisayarlarla oyna yine de aynı eki indirmen lazm^^(ki sadece client var bi de direct x9.0c).

dc olmanızın sebebi ise yoğunluk. confirm deyin bi daha girin.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

hozaan
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 30/08/2006 :  13:18:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
gerekli ekleri siteden indirmistim yani direct x9.0c mevcut fire wall özelligimde off anlamadıgım sey bi internet cafede saalerce oynuyorum bir kere bile oyun donmuyor ama kendi bilgisayarımda neredeyse dakkada bir donuyo ya bir hilesivar bunun ki bizimle paylasmıyorlar yada orjinal cd si var ellerinde bskatürlü nasıl bu kadar fark olabilirki? neyse cevap yazdıgın için tesekkürler PALAD1N

hozaan
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 82 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000