AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad Online Genel Yardımlaşma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 82

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 30/08/2006 :  20:33:21  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
iyi thieflerin silahı olmaz:) örneğin trader lv 20 ve salak değilse 1 yıldız trade yapar. bu durumda saldıramazsın endirek şekilde saldırman gerekir. bu yöntem ise şehre geri dönemeyeceği bir uzaklıkta önüne geç ve transport çıkar. sen önde olduğun için senin thieflerin de ona saldırır. diyelim sen 40 lv'sin. adam npc thiefe karşı koyamaz ve kısa zamanda onun transport'u da ölür. ilerde daha fazla atak için ya glavie ya da blade seçmelisin. ve full str git derim bu silahları seçince.

ayrıca glave özel skilli canını kalıcı olarak artırır ki bu da skill'in yüksek lv'lerinde avantaj sağlar. ben blade'im bazen pvp yapıyoruz adam en güçlü skilli sallıyor benim kalkanda kalıyor:))

ben de tibetteyim bu gün %30 falan daha kasıp lv 20 olacağım ve 900k falan kasıp kurt,sos silahlar alıp lv kasacağım. nick'ini verirsen kurt önceliğim şu an ama yardım ederim

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 30/08/2006 :  21:56:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
olum Fırat sen bu işin kitabını yazıcan yakında
aferem aferem benim charı geçecen senin adamı görmek için gelicem tibete bi gün

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 31/08/2006 :  01:17:45  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ee biz akdenizliyiz(alakaya oradan demli bi çay lütfen:))

gel gel bekleriz. seve seve alacağım kurdu sana veririm. seni bi güzel kassın hev hev diyerek:D

by prince eğer trader ya da hunter olacaksan invaderZ guildini gördüğün an topukla. peşime +30 7 dene thief salıp yakalayamadı o oO. denen ... , sonra bi baktım adam gelmiş gel hunterın olayım (tabi guild bi'yerlere sızmış bekliyor)

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 31/08/2006 :  09:44:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Adım Angry_Thief.
Msn:tec.blackcavalry@hotmail.com

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

çetiner
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 31/08/2006 :  09:59:50  Bilgileri Göster  çetiner'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Beyler Alpste oynayan warsa isterse kasarım.İsterse beraber takılırız.Eşya üst item filan aramızda lafı olmaz.alpstekilleri bekliyom.bu arada 29 levellim...:D

Nick:yasin_bursa
Server:Alps
Level:32
Silah:Glavie
Full STR/LİHGTİNG
Thief_2LWL TRADER_2LWL
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 82 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş: