iyi thieflerin silahı olmaz:) örneğin trader lv 20 ve salak değilse 1 yıldız trade yapar. bu durumda saldıramazsın endirek şekilde saldırman gerekir. bu yöntem ise şehre geri dönemeyeceği bir uzaklıkta önüne geç ve transport çıkar. sen önde olduğun için senin thieflerin de ona saldırır. diyelim sen 40 lv'sin. adam npc thiefe karşı koyamaz ve kısa zamanda onun transport'u da ölür. ilerde daha fazla atak için ya glavie ya da blade seçmelisin. ve full str git derim bu silahları seçince.
ayrıca glave özel skilli canını kalıcı olarak artırır ki bu da skill'in yüksek lv'lerinde avantaj sağlar. ben blade'im bazen pvp yapıyoruz adam en güçlü skilli sallıyor benim kalkanda kalıyor:))
ben de tibetteyim bu gün %30 falan daha kasıp lv 20 olacağım ve 900k falan kasıp kurt,sos silahlar alıp lv kasacağım. nick'ini verirsen kurt önceliğim şu an ama yardım ederim
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
ee biz akdenizliyiz(alakaya oradan demli bi çay lütfen:))
gel gel bekleriz. seve seve alacağım kurdu sana veririm. seni bi güzel kassın hev hev diyerek:D
by prince eğer trader ya da hunter olacaksan invaderZ guildini gördüğün an topukla. peşime +30 7 dene thief salıp yakalayamadı o oO. denen ... , sonra bi baktım adam gelmiş gel hunterın olayım (tabi guild bi'yerlere sızmış bekliyor)
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Beyler Alpste oynayan warsa isterse kasarım.İsterse beraber takılırız.Eşya üst item filan aramızda lafı olmaz.alpstekilleri bekliyom.bu arada 29 levellim...:D
Nick:yasin_bursa Server:Alps Level:32 Silah:Glavie Full STR/LİHGTİNG Thief_2LWL TRADER_2LWL