AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad Online Genel Yardımlaşma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 82

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 31/08/2006 :  10:24:43  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
server'ımda ilk 2 trade'imi yaptım 100k para kazandım :)) bundan sonra 30'a kasacağım sonra trade. üzerimde garment ve armor set ile dolaşıyorum nasılsa kullanan olmuyor diye fazladan çıkan oh scale armor'ları vendora sallıyordum. artık sana ya 2 lv sonra yeni seti alıp kendiminkini veririm ya da istersen yeni set alırım.

murat sen iste yumrukla chakji keseyim giysilerim senin. sözde geleyordun tibete:)

bu arada itemlere bakın Seal of Star , Seal of Moon , Seal of Sun çıkarsa kesinkikle elinizde tutun. normalden çok daha güçlülerdir ve eğer kalkan ya da silah'sa parlar. yüksek fiyata satılırlar. aman lv 8'miş diyip vendor'a sallamayın

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/09/2006 :  09:18:33  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ben sro ya yeni başladım.sizce hangi karakteri seçim?ve hangi mesleği seçim?
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 01/09/2006 :  18:04:18  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
meslek sana kalmış ama ben bunu kasayım iyice para yaptıktan sonra yeni adam açacağım glavie büyücü ama önce bunu kasıp sos'ları toplamam lazım bi de it tabi ki :) 350 k mı ne oldu gözlerim artık silkroad kaldırmıyor uyuyacağım

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 01/09/2006 :  20:37:34  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu olay bana olsa oyunu bırakırdım:)

level 34+ görevindeki yaratıkları keserken weapon sos /som / sosun'dan biri düşmüş ve dc lv 32 sosun 10+ critic olsa bana bi 10 level yeterdi:D gerçi bana bu durum gelse alt+tab yapar görev yöneticisnden silkraod ı kapar hemen tekrar girerdim kaçmaz benden

imageshack.us'ta şu an hiç bir resim görüntelenemiyor o yüzden başka sunucuya eklemeye çalıştım ama bildiğim 2 sunucu hata verdi rapid'e koydum

koyamadım ne beceriksizim rapid de üyelik mi ne istiyor eklemek için sonunda oldu galiba derken hemenpaylas da bozuldu:) isteyene msn'den atayım

yakında düzelir düzelince http://img108.imageshack.us/img108/9016/****9qg5mpeh6.jpg bu linkte - sız s-hit yazın

Deniz, kum, güneş <3

Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 01/09/2006 :  23:23:37  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
görev nasıl yapcam level 7.görev yapmam lazım mı?bide towa nasıl ışınlanıyo?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 82 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000