|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 31/08/2006 : 10:24:43
|
server'ımda ilk 2 trade'imi yaptım 100k para kazandım :)) bundan sonra 30'a kasacağım sonra trade. üzerimde garment ve armor set ile dolaşıyorum nasılsa kullanan olmuyor diye fazladan çıkan oh scale armor'ları vendora sallıyordum. artık sana ya 2 lv sonra yeni seti alıp kendiminkini veririm ya da istersen yeni set alırım.
murat sen iste yumrukla chakji keseyim giysilerim senin. sözde geleyordun tibete:)
bu arada itemlere bakın Seal of Star , Seal of Moon , Seal of Sun çıkarsa kesinkikle elinizde tutun. normalden çok daha güçlülerdir ve eğer kalkan ya da silah'sa parlar. yüksek fiyata satılırlar. aman lv 8'miş diyip vendor'a sallamayın |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/09/2006 : 09:18:33
|
ya ben sro ya yeni başladım.sizce hangi karakteri seçim?ve hangi mesleği seçim? |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 01/09/2006 : 18:04:18
|
meslek sana kalmış ama ben bunu kasayım iyice para yaptıktan sonra yeni adam açacağım glavie büyücü ama önce bunu kasıp sos'ları toplamam lazım bi de it tabi ki :) 350 k mı ne oldu gözlerim artık silkroad kaldırmıyor uyuyacağım |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 01/09/2006 : 20:37:34
|
Bu olay bana olsa oyunu bırakırdım:)
level 34+ görevindeki yaratıkları keserken weapon sos /som / sosun'dan biri düşmüş ve dc lv 32 sosun 10+ critic olsa bana bi 10 level yeterdi:D gerçi bana bu durum gelse alt+tab yapar görev yöneticisnden silkraod ı kapar hemen tekrar girerdim kaçmaz benden
imageshack.us'ta şu an hiç bir resim görüntelenemiyor o yüzden başka sunucuya eklemeye çalıştım ama bildiğim 2 sunucu hata verdi rapid'e koydum
koyamadım ne beceriksizim rapid de üyelik mi ne istiyor eklemek için sonunda oldu galiba derken hemenpaylas da bozuldu:) isteyene msn'den atayım
yakında düzelir düzelince http://img108.imageshack.us/img108/9016/****9qg5mpeh6.jpg bu linkte - sız s-hit yazın |
Deniz, kum, güneş <3
 |
|
|WOLF|
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/09/2006 : 23:23:37
|
görev nasıl yapcam level 7.görev yapmam lazım mı?bide towa nasıl ışınlanıyo? |
 |
|
Konu  |