AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad Online Genel Yardımlaşma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 82

angelspell
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 19/02/2006 :  15:13:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sence msn'den yollayınca daha mı kısa sürecek? git download programı indirip dene. örneğin flash get diye bi program var, %500 daha hızlı indiriyo. ya da bildiğin başka varsa onu dene. MSN, işini daha da zora sokar. haklı mıyım otto?

angelspell, god bless you
Sayfanın En Üstüne Git

angelspell
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 19/02/2006 :  15:21:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya beyler admin kimdi? adını unuttum. otto aklımda kalmış otto dedim. HEY ADMİN, ya konumuzu şereflendir bi merhaba de, bi selam bi yorum, sevindir bizi. Neyse, bu arada, program falan önermek reklama mı girer? ona göre, arkadaşlara bazı program önerebilirim.

Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 20/02/2006 :  00:29:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Otto? Hmmm :)

Reklama girmez; ama yanlış bilgi vermişsin. Flashget hızı %500 falan arttırmıyor. Dosyayıyı parçalara bölerek ayrı ayrı çekiyor. Bu da dosyanın bir miktar daha hızlı gelmesini sağlıyor. Ancak Flashget yerine onun bedava versiyonu olan WellGet'i kullanmanızı tavsiye ederim. Adresi: www.wellget.com

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

angelspell
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 20/02/2006 :  11:56:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
çağrıma cevap verdiğin için teşekkür ederim krondor :) ne zamandır belki bir el atarsın diye bekliyordum. hayallerim gerçek oldu. verdiğim bilgiye gelince; dediğin gibi indirilecek programı en fazla 5
'e bölüp indiriyor. kendi sitesinde yaptığı pohpoh'lamaya göre bu sayede %500'e kadar hızlı indiriyormuş. valla ben yapımcıların yalancısıyım :)ben de oyunu flashget'le indirdim, 8 saatlik oyun 5 saatte indi( tamam %500 diil kabul ediyorum :)). tavsiye ettiğin program için de ayrıca teşekkürler. seni sürekli aramızda görmek isteriz :) tabi diğer forumlardan zaman kalırsa.

Sayfanın En Üstüne Git

angelspell
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 20/02/2006 :  12:13:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
GLorfindeL_Bro tarafından yazılan:

sitede minimum 256 dior o yüzden olmaması lazım yaw

dostum seni unuttum sanma. eğer ram sorunu olmadığını düşünüyorsan, ekran kartınla alakalı olabilir. benim makinede 256+ 128 ram var ama oyunu kasa kasa oynuyorum (makine dandik olunca... ). yani büyük ihtimal ekran kartı.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 82 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000