|
Yazar |
Konu  |
angelspell
Üye

Turkey
İleti 43 |
İletim - 19/02/2006 : 15:13:52
|
sence msn'den yollayınca daha mı kısa sürecek? git download programı indirip dene. örneğin flash get diye bi program var, %500 daha hızlı indiriyo. ya da bildiğin başka varsa onu dene. MSN, işini daha da zora sokar. haklı mıyım otto? |
angelspell, god bless you |
 |
|
angelspell
Üye

Turkey
İleti 43 |
İletim - 19/02/2006 : 15:21:26
|
ya beyler admin kimdi? adını unuttum. otto aklımda kalmış otto dedim. HEY ADMİN, ya konumuzu şereflendir bi merhaba de, bi selam bi yorum, sevindir bizi. Neyse, bu arada, program falan önermek reklama mı girer? ona göre, arkadaşlara bazı program önerebilirim. |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 20/02/2006 : 00:29:14
|
Otto? Hmmm :)
Reklama girmez; ama yanlış bilgi vermişsin. Flashget hızı %500 falan arttırmıyor. Dosyayıyı parçalara bölerek ayrı ayrı çekiyor. Bu da dosyanın bir miktar daha hızlı gelmesini sağlıyor. Ancak Flashget yerine onun bedava versiyonu olan WellGet'i kullanmanızı tavsiye ederim. Adresi: www.wellget.com |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
angelspell
Üye

Turkey
İleti 43 |
İletim - 20/02/2006 : 11:56:30
|
çağrıma cevap verdiğin için teşekkür ederim krondor :) ne zamandır belki bir el atarsın diye bekliyordum. hayallerim gerçek oldu. verdiğim bilgiye gelince; dediğin gibi indirilecek programı en fazla 5 'e bölüp indiriyor. kendi sitesinde yaptığı pohpoh'lamaya göre bu sayede %500'e kadar hızlı indiriyormuş. valla ben yapımcıların yalancısıyım :)ben de oyunu flashget'le indirdim, 8 saatlik oyun 5 saatte indi( tamam %500 diil kabul ediyorum :)). tavsiye ettiğin program için de ayrıca teşekkürler. seni sürekli aramızda görmek isteriz :) tabi diğer forumlardan zaman kalırsa. |
 |
|
angelspell
Üye

Turkey
İleti 43 |
İletim - 20/02/2006 : 12:13:20
|
alıntı: GLorfindeL_Bro tarafından yazılan:
sitede minimum 256 dior o yüzden olmaması lazım yaw  
dostum seni unuttum sanma. eğer ram sorunu olmadığını düşünüyorsan, ekran kartınla alakalı olabilir. benim makinede 256+ 128 ram var ama oyunu kasa kasa oynuyorum (makine dandik olunca... ). yani büyük ihtimal ekran kartı. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|