AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Silkroad Online
 Silkroad Online Genel Yardımlaşma
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 82

angelspell
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 20/02/2006 :  14:45:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bir arkadaş(ottoman oymuş :-) )skilller nasıl düzeltilir diye sormuştu. ahan da cevabı. skilleri düzeltmek için herbalist'lerden(herhangi birinden diycem ama, görevi jangan'daki veriyor.) crust heart görevi almalısın. sonra bu kalplerden en az 5, en fazla 300 tane toplayıp bir iksirle değiştiriyorsun(bu işlerin hepsini herbalist'lerle yapacaksın). bir tane iksir için 5 kalp gerekiyor. kalpler neredeyse bütün yarayıklardan(thief'lerden bile)çıkıyor. sonra bir miktar para ve düşüreceğin her skill için bir iksir harcayacak skill'lerini yok edebilirsin. ancak küçük bir ayrıntı, görev lvl 20 de veriliyor. unuttuğum bir ayrıntı var mı?

angelspell, god bless you
Sayfanın En Üstüne Git

angelspell
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 20/02/2006 :  14:49:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
küçük bi düzeltme yapayım; en az 5 diil 10 tane lazımmış. :S arkadaş uyardı da :D

Sayfanın En Üstüne Git

knsgnn
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 20/02/2006 :  18:16:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya şimdi skillleri nasıl dagıtalım onuda bi anlatırmısın
Sayfanın En Üstüne Git

knsgnn
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 20/02/2006 :  21:43:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyuna tıklayınca boyle dıo bu server kafasına goremı takılıyo hep acık diilmi the server is in examination or out of working time.connect www.silkroadonline.co.kr to see more information
Sayfanın En Üstüne Git

angelspell
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 21/02/2006 :  09:59:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şimdi sen bana ingilizcem kötü diyeceksin, ben de çözememen normal diycem. ama yok ingilizcen o kadar kötü değilse, okumuyor ve sitedeki haberleri inceleme zahmetine girmiyorsun derim ancak. arkadaşlar unutmayın ki silkroad şu anda beta aşamasında. bu süre içinde server'lar temizlenecek, hatalar çözülecek, haritalar yenilenecek. yeni yaratıklar eklemecek(ki daha yarısıyla bile karşılaşmadım :S)daha önce k.o oynayanlar bilirler. oyun için k.e patch'i çıkana kadar anamız ağlamıştı. merak etmeyim silkroad'daki duraklamalar şimdiye kadar en fazla 2 hafta( tam emin değilim) olmuştu. bu haftaki de, bugün kore saatiyle 4 de açılacak, ama evolution update die bi durum var. sanırım sağlam bişi olacak. adamlar çok sıkı çalışıyorlar. gerçekten silkroad yapımcılarını tebrik etmek istiyorum.bu arada athens die yeni bi server açılıo. yeni başlayacak arkadaşları oraya yönlendirin.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 82 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000